2777
2789

میخوام بدونم واقعیه یا همه این چیزا ک راجبش میگن تلقینه و تاثییری نداره ؟$از کجا گرفتین و چند کرفتین ؟نمازش رو کی باید بخونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرم اعتقاد داره و یک خانومی هست که میخونه و میفرسته سیصد تومنه. خودش میگه که خانومه بهم زنگ زده گفته میخوام الان برات بخونم میگه منم روی تخت دراز کشیده بودم انگار یه هو یه حالت روحانی ای بهم دست داده تا این نمازه رو خونده انگار یه سطل آب روش ریختن و از هر چی فکر و عمل بد از بدنش پاک شده . میگه آرامش خاصی داشت. 

ولی من اعتقادی ندارم به امام ها احترام قایل هستم ولی اینکه ازشون چیزی بخوام یا دعاها و نمازهاشون رو بخونم نه اصلا. 

خواهرم اعتقاد داره و یک خانومی هست که میخونه و میفرسته سیصد تومنه. خودش میگه که خانومه بهم زنگ زده گ ...

منم نمیدونم خیلی وقته کلا از همه چی بریدم ولی وقتی ی همچین چیزایی میبینم میگن خیلی کنجکاو میشم دوس دارم بدونم تلقبن میشه ب ادم مثل خواهرتون یعنی اگه خانومه ب خواهرتون نمیگفت ک داره نمازو میخونه آیا باز اون حالت روحانی بهش دست میداد ؟ خیلی کنجکاوم ببینم کسی بوده تاثییر داشته باشه براش یا ن

دعا از خود امام جواده عزیزم داخل مفاتیح هم هست

درسته میدونم هست ولی دوس دارم بدونم تاثییر داشته برا بقیه یا ن  دوس دارم ببینم کیا ازش جواب گرفتن شرایطشون بهبود پیدا کرده

کلا انتظار یه معجزه خاص نداشته باش که یهو آدم زیر و رو شه😅 خودش یا زندگیش

خا پ ولش کن😂چ میدونم اخه تو اینستا یهو ی پیج دیدم نوشته بود از چشم بد دور میمونین دوم پولدار میشین درای رزی و روزی بتون وا میشه .دهن بدخواهتون بسته میشه و ب هرکی هرچی بگی ن نمیگه و .... اینجوری همه باید رییس جمهور بودن