2777
2789
عنوان

خیانت خواهرم به شوهرش

409 بازدید | 20 پست

قبلا براتون گفته بودم خواهرم به شورش خیانت میکنه پیاماشو دیدم 

دخترشم خبر داره 

امروز خواهر زادم آمده خونمون میگه رفتم پیامارو به بابان نشون دادم به عمم نشون دادم  

جالب اینجاست هیچ عکس‌العملی نشون ندادن 

بعد عمش گفته شاید بابات میخواد پول جور کنه مهریه مامانتو بده بعدم بهش گفته نترس حضانت تو داداشتو ازش میگیریم 

بنظرتون دامادم میخواد چیکار کنه البته بگم خرجشون خواهرم میده شوهرش کلی بدهی داره سر کارم نمیره 

خدا کنه به طلاق نکشه برادر بزرگمم طلاق گرفته 

خانوادمون به اندازه کافی مشکل داره دیگه طلاق اونو نمیتونیم تحمل کنیم  بخدا از اون موقع دارم گریه میکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😭🤦🏼‍♀️علت خیانتش چیه

خیانت توجیه نداره که دنبال علتی عزیز

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

وقتی واکنشی نشون نداده یعنی شوهرش،خبر داشته 

این که چه فکری می که طرف خدا میدونه 

ولی خیانت چه زن چه مرد اصلا یک درصد بخشیدنی نیست 

جدید نبود ////قدیمی هستم🙂                                          
خیلی خیانت متاهل ها با بچه دارها زیاد شده نمی‌دونم چرااا

من همیشه فکر میکنم بخاطر اینستا فضای مجازی هستش.از بس زندگیها دیگران عشقو عاشقی الکی زندگی لاکچری.بدنای انچنانی استایل میبینن هی خودشون مقایسه میکنن

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

اصلا اشکال نداره که یه زن خیانت کنه لابد مشکل داشته مراعاتش کن، مهم اینه که مردها😡 خیانت نکنن

(از منشورهای مهم هرزگان نی نی سایتی😏🤮

یعنی واضح نیست که قاعدتا خواهرت باید سنگسار بشه؟! 

پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف می‌کنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمی‌کنم مگر اتفاقی