2777
2789

یه گروه بزنیم

اما اولش آزمایشی برای سنجش عملکرد و گزارش کار

همینجا کارایی که میکنیم و پیشرفتمون رو به اشتراک بذاریم

هر فرد برای هر هدفی که داره حداقل سه هفته آزمایشی گزارش کار بده، از هر تلاش و قدم مثبتی که برای هدفش برمیداره اینجا بگه

نه اینکه مثلا فقط ساعت مطالعه اعلام کنه، بیشتر دنبال ایده و قدمهای مثبتیم

افرادی که طبق برنامه عمل میکنن و پشتکار دارن وارد یه گروه خصوصی و جدید(در روبیکا یا ...) میشیم و تا جایی که میشه ادامه میدیم

اهداف مختلف میذاریم و شاید برای هر هدف یه گروه تشکیل بدیم

مثلا گروه سحرخیزی

گروه درسی

ایده هامونو به اشتراک بذاریم

به هم کمک کنیم

اصلا بحث مسائل و مشکلات خانوادگی دوست ندارم باشه. هر کی خودش به اندازه کافی ذهنش درگیر مشکلاتش هست و نمیخوام انرژی منفی به اشتراک بذاریم و دغدغه بیشتری برای هم ایجاد کنیم

حتی اگه شده اخرش فقط دو سه نفر بمونیم که با هم خوب مچ بشیم و روی هم تاثیر مثبت بذاریم

داشتن یه دوستی که باهات هم فکر باشه خیلی کمک میکنه.

در واقع من یه دوست پایه میخوام که با هم برای رشد کردن هم قدم باشیم و به هم کمک کنیم

خودم متاهلم و ترجیحا افرادی که متاهلن بیان چون دغدغه هامون تقریبا شبیه به همه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موافقم من دنبال یک برنامه ریزی قوی برای خودم هستم چون بچه کوچیک هم دارم فقط به نظر من همین اول ...

باشه یه گروه ازمایشی میزنم

اما ترجیحا هر کی میتونه اینجا گزارش بده تا اگه افراد جدیدی میخوان به ما ملحق بشن بتونن تاپیکو ببینن

من یه بچه ۸ ساله دارم

اهدافم:

کنکور تجربی

سحرخیزی (قبل از ساعت ۶ بیدار بشم)

رسیدگی خوب به زندگی و همسر و فرزندم (یعنی جوری که نه زندگیم فدای هدفم بشه و نه هدفم فدای زندگی. بتونم به هر دو برسم و عملکرد خوبی داشته باشم)

منم یک بچه ۲ ساله دارم

اهدافم

رسیدگی به دخترم و خونه و همسرم

خودم رو دارم برای ژوژمان طراحی پارچه آماده میکنم و گرفتن مدرک بین المللی

سحر خیزی

گرفتن گواهی نامه

(اهداف فعلیم ایناست وگرنه قصد دارم تو دوره های فن بیان و نان پزی و آقا خلعتبری هم شرکت کنم)

من خودم با پسرم زبان و حفظ شعر کار میکنم

اما میخوام از این ماه کلاس موسیقی یا باشگاه هم ثبت نام کنم، فعلا فقط یکیشو میتونم و هنوز انتخاب نکردم، این هفته تصمیممو قطعی و ثبت نام میکنم

منم یک بچه ۲ ساله دارم اهدافم  رسیدگی به دخترم و خونه و همسرم خودم رو دارم برای ژوژمان طراحی ...

پس این هفته از  قدمهایی که برای اهدافت برمیداری و پیشرفتت هر چند کوچیک برامون بگو

اگه مسئله ای هم داشتی که تونستی به خوبی مدیریت کنی بگو تا شاید ایده ای باشه برای بقیه❤️🙏

پس این هفته از  قدمهایی که برای اهدافت برمیداری و پیشرفتت هر چند کوچیک برامون بگو اگه مسئله ای ...

عزیزم یک گروه بزن لینک بده بریم اونجا باهم

اعضا دیگه هم که تونستیم اونجا عضو میکنیم کم کم

من اینجا نمیتونم زیاد از خودم بگم