2777
2789

حتمن یکی دوماه یبار نوک گیری کن 

پروتیین تراپی و اکسیژن تراپی

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سبوش برنج بگیر اخر شبا بریز تو اب جوش بخور

رزماری بجوشون اسپری کن

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

قرص یوهلث بخور تو سه ماه قشنگ رشید میکنه

مسیحی هستم :)                                اسمم دبورا هستش 🍓 اعتماد بنفسشو اوایل نداشتم با کمک شماها عاشق اسمم شدم ب تازگی🤍در تاریکی اگر نوری یافت نکردی با دقت بیشتری بنگر شاید نور خود تو باشی🧡
هیروویت بخور ۳ ماه مداوم هم رشد میکنه و هم‌نمیریزه

یعنی بعد سه ماه واقعا نتیجه میده؟موهای منم پنج شش ساله همون قدر مونده اصلاااا بلند تر نمیشه 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
از کجا باید بگیرم این قرصو

داروخونه 

هم جلوگیری از سفیدی مو هم رشد و پرپشت میکنه 

رفیقم در عرض یک ماه چهارسانت رشد داشت

مسیحی هستم :)                                اسمم دبورا هستش 🍓 اعتماد بنفسشو اوایل نداشتم با کمک شماها عاشق اسمم شدم ب تازگی🤍در تاریکی اگر نوری یافت نکردی با دقت بیشتری بنگر شاید نور خود تو باشی🧡