2777
2789

دیشب مهمونی دعوت بودیم تو باغ خونواده همسرم و مادرشوهرم تماس گرفت منو هم دعوت کرد که بریم، خلاصه رفتیمو من یسری از اشخاصو ندیده بودم و باره اول بود اونجا نیدیدمشون یکم غریبی میکردم خلاصه تعدادشونم زیاد بود نشسته بودن سلام علیک کردیمو میخواستیم بشینیم بقیه خانما گفتن اونجا نشینید تاربکه و بیاید بالا تو نور،من وایساده بودم منتظر که ببینم کجا میشینن منم برم،یهو شوهر خاله همسرم اومد گفت بشین بشین چرا وایسادی طلبکاری؟؟😐منم گلشو پیش شوهرم کردم خدایی حرفش زشت نبوده؟

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما باشین چیکار میکنین؟

هیچی اهمیت نمی‌دم اصلا آدم حساب نمیکنم چنین افرادی رو  که بخوام به حرفش فک کنم و ناراحت بشم 

غمگین ترین لحظه زندگیم اونجایی بودکه به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم خودم کنارش باشم🖤🍂

هیچی اهمیت نمی‌دم اصلا آدم حساب نمیکنم چنین افرادی رو که بخوام به حرفش فک کنم و ناراحت بشم

ولی من یه همسرم گفتم که اینجوری بهم گفت،آخه من همسرم کلا همین یه خاله رو داره،اگه یجایی بخوان برن اونام هستن حالا من بخوام نرم اونم نمیره،مادرشوهرمم که تنها نمیره واسه هنین موندم چه برخوردی کنم،خوده خالش خیلی خوبه 

آره ینی چی با همه این جوریه

آخه من همسرم کلا همین یه خاله رو داره،اگه یجایی بخوان برن اونام هستن حالا من بخوام نرم اونم نمیره،مادرشوهرمم که تنها نمیره واسه همین موندم چه برخوردی کنم،خوده خالش خیلی خوبه ،نمیدونم چیکار کنم