2777
2789
عنوان

ماجراهای خونه بابا..

167 بازدید | 8 پست

من باز خر شدم اومدم خونه مامان بابام چند روز بمونم ۳ روزه پام پیچ خورده اتل گرفتم حتی سر کار هم نرفتم البته دیروز پریروز که پنجشنبه جمعه بود ولی امروزم نرفتم 

الان به شدت دلم شیرینی خامه ای میخواد ولی حتی اگه میتونستم برم بگیرم از پول خودمم، بعد بابام غر میزد که گرونه و فلان..به طور کلی کوفتم میکرد..اسنپ هم تو شهر ما شیرینی فروشی عضو نداره،شوهرمم اینجا نیست که بشه بهش بگم

دیشبم باهاش بحثم شد کلا اوضاع خوبی نیست..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آرزوم اینه از این جهنم راحت شن

اگه منظورت خونه پدرت هست باید بگم منم فکر میکردم درس میخونم ازدواج میکنم برای خودم زندگی تشکیل میدم راحت میشم،دانشگاه تهران درس خوندم ازدواج کردم،ولی نشدم،خانواده بد مثل زخم که شاید بعداً دیده نشه ولی جاش میمونه و میسوزه..

اول کارشناسی مهندسی برق دانشگاه امیرکبیر خوندم بعد روانشناسی تهران ارشد هم تهران

راحت شدین 

وقتی رفتید دانشگاه 

شغلتون چیه تونستید پیشرفت کنین

میشه درخواست بدم حرف بزنیم من خیلی علاقه مند تحصیلات و.. ام

راحت شدین  وقتی رفتید دانشگاه  شغلتون چیه تونستید پیشرفت کنین میشه درخواست بدم حرف بزنی ...

من تنها انگیزه م از دانشگاه خوابگاه رفتن بود وقتی پیش دانشگاهی بودم یعنی کنکور ریاضی داشتم دانش آموز خوبی بودم اما نه در حد رتبه ۳۰۰ یه شب خیلی بابام اذیتم کرد در حدی که فرداش تو مدرسه تا زنگ دوم گریه میکردم همه می‌پرسیدن چته و نمیتونستم بگم..بعد از چند روز بالاخره به معلم پرورشی مدرسه گفتم گفت ببین تنها راه اینه درس بخونی بری خوابگاه..از اون روز مثل چی درس خوندم..قبول شدم رفتم خوابگاه واقعا هم حالم بهتر شد‌‌..اما بعضی وقتا هم باز فکر و خیال میومد سراغم..

ترم ۷ بودم این فکر اومد تو ذهنم که من باید یه رشته ای بخونم که بتونم به مردم کمک کنم و من مناسب مهندسی نیستم..ترم ۹ فارغ التحصیل شدم از بهمن خوندم برای کنکور انسانی به لطف درصدخوب ریاضیم روانشناسی تهران قبول شدم..

آره عزیزم حتما