2777
2789

همش سفید سفید میشه و یه جاهایی ترک میزنه...پوست بهش اب نرسه چطوری میشه؟ اون حالتی...بعد حمومم بیشتر میشه..مشکل صابونه؟ اصلا صابون و سفید اب خوبه یا بد؟ هربار میزنم پوستم یه حالت خشکی میشه

و چه آدمای کوته فکری که خودشونو روشنفکر میدونن! 

منم پوستم خشک و داغونه.همش احساس کشیدگی میکنم

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صابون بدتر خشک میکنه پوستو من سالهاسات گذاشتمش کنار چون بعدش به شدت بدنم خارش میگرفت 

از شامپو بدن استفاده کن بعد حمام هم بادی اسپلش بزن و لوسیون یا کره بدن که پوستت آبرسانی بشه

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

صابون ک پوست رو خشک میکنه عزیزم ، ولی اگه حس میکنی صابون نزنی پوست تمیز نمیشه😁 ، میتونی صابون بزنی ، بعدش از شامپو بدن کرمی استفاده کنی

سفیدآب هم ک نوعی اسکرابه ، هفته ای یه بار اشکال نداره ولی اینکه هر سری میری حموم استفاده کنی نه ، توصیه نمیکنم 

بعد حموم هم میتونی نقاطی از بدن ک خیلی خشکه کرم اوره استفاده کنی تا اون پوسته پوسته ها درمان بشه ، و در کنارش از لوسیون بدن هم استفاده کنی

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا