2777
2789

خانما من درربارداری اولم شکمم خیلی بزرگ شد چون دیابت داشتم کلا وزنم خیلی بالا رفت همه جای بدنم ترک خورد بعد از زایمانم با رژیم و ورزش تقریبا به وزن ایده الم رسیدم ولی یه مشکل بزرگ دارم شکمم افتاده و شل شده خیلی حالم بده به شوهرم التماس میکنم گریه میکنم میگم بزار برم عمل کنم میگه نه حتی هزینه اش را هم خودم کار کردم و گفتم خودم میدم اما اجازه نمیده از طرفی هم خیییییلی برا این شکم افتاده و داغونم ناراحتم همه فکر وذکرم شده مادرم و خانواده ام همش میگن شکم از روی لباس که مشخص نیست از زیر لباسم مهم نیست کسی که نمیبینه ولی من برا دل خودم دوس دارم اندامم زیبا باشه همش به خودم میگم اینقدر ناشکری نکن مهم اینه که تنت سلامته ولی نمیتونم این موضوع را از ذهنم پاک کنم همه اعتماد به نفسمو گرفته افسرده شدم 😔😔😔

ایـن روزهـا منـ خـدای سکوتـ شدمـ 🖤خـفقـانـ گرفـتهـ ام تـا آرامـشـ اهـالـی دنیـا... خـط خـطیـ نـشـود... اینجـا زمـین استـ... اینجـا زمیـن استـ و رسم آدمهایـش عجیبــ :) اینجــا گم کهـ میشـویــ بـه جایـ اینکـه دنبالــت بگردنـ ...فراموشـتـ میکننــ 🖤✨

خانماکسی نمیتونه یه راهی به من پیشنهاد بده که من شکمم یکم سفت بشه به خدا اگر راهی باشه و جواب بده یک عمر دعاتون میکنم

ایـن روزهـا منـ خـدای سکوتـ شدمـ 🖤خـفقـانـ گرفـتهـ ام تـا آرامـشـ اهـالـی دنیـا... خـط خـطیـ نـشـود... اینجـا زمـین استـ... اینجـا زمیـن استـ و رسم آدمهایـش عجیبــ :) اینجــا گم کهـ میشـویــ بـه جایـ اینکـه دنبالــت بگردنـ ...فراموشـتـ میکننــ 🖤✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم عمل بزار کنار بعد عمل هزارتا افسردگی میگیره ادم...من عمم لاغر بود ولی شکمش جلوش افتاده بود بیر ...

دمنوش چی بود 

از این دمنوش های نیوشا امتحان کردم جواب نگرفتم 

به خدا حاضرم همه عوارض بعد عملو تحمل کنم حتی اگه یه روز به عمرم هم مونده یه شکم صاف و تختو تجربه کنم که ارزو به دل نباشم ولی سوهرم و خانوادم به هیچ وجه اجازه عمل نمیدن بهم 😔

وقتی میبینم یکی شکمش تخته یا حتی بزرگه اما شل و ول و افتاده نیست اینقدر غصه میخورم

اگر اتقد رو مخته ک شوهرت باید راضیشع دیگ...وگرن باید رو خودت کار کنی بهش فک نکنی

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
اگر اتقد رو مخته ک شوهرت باید راضیشع دیگ...وگرن باید رو خودت کار کنی بهش فک نکنی

اره خیلی رو مخمه لعنتی نه میتونم فراموشش کنم نه میتونم شوهرمو راضی کنم از یه طرف دیگه هم خانواده خودم میگن حتی اگه شوهرتم راضی بشه ما اجازه نمیدیم خطرناکه و کلی عوارض داره مامانم روزی صدتا کلیپ برام میفرسته که عمل کردن یا امبولی کردن یا برگشتن به حالت اول و......

اره خیلی رو مخمه لعنتی نه میتونم فراموشش کنم نه میتونم شوهرمو راضی کنم از یه طرف دیگه هم خانواده خود ...

حالا چرا انقد گیری روشکمت..‌شوهرتم ک اوکیه باهاش..ولش کن مهموتیا گن بزن تو خونم ک زیر لباسه

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
حالا چرا انقد گیری روشکمت..‌شوهرتم ک اوکیه باهاش..ولش کن مهموتیا گن بزن تو خونم ک زیر لباسه

نه بابا اصلا مشخص نیست که بخوام گن بزنم از روی لباس کامل تخته ولی زیر لباس پوست شل و افتاده ای داره😥

نمیدونم چرا اینقدر حساس شدم هر روز بیشتر ذهنمو درگیر میکنه