2777
2789

تروخدا بیاین دارم دیوونه میشم..بابامو گفتم سرطان روده داره متاستاز داده به کبد پخش شده توی کبد گف یه ساله تو بدنش هست ما اصلا متوجه نشدیم هیچ علائمی نداشت اخه..بابام همیشه از لحاظ غذایی رعایت میکرد یه بار غذای بیرون نخورد هوای خوب شمال..ولی ژنتیک شون بوده پدر بزرگش داشته داییش داشت دکتر هم گفت همش ژنتیکی هست..

دنیا رو سرم آوار شده چجوری کنار بیام باهاش چجوری بابامو تو این حال ببینم😭😭😭😔😔😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان حالش جطوره عزیزم چی باعث شد متوجه شدین

یه ماهی بود دیگه دل درد داشت..اسهال هم شده بود..الانم دیگه شکم اش ورم کرده😔😔 دکتر میگه باید ببینیم شیمی درمانی روش جواب میده یا نه آخه لاغر و ضعیفه..تروخدا دعا کنین

خدا بهشون سلامتی بده روحیه داشته باشین روحیه خوب و حس سرزندگی جون ادمها رو از خیلی بیماری ها نجات می ...

داغونیم.. خودش بدتره اصلا حالش خوب نیست همینکه روحیه نداره بده واقعا

آخه خدا به پدرت سلامتی و به خودت صبر بده علم پیشرفت کرده ان شا الله ک درمان میشه

😭😭علم لعنتی تو همه چیز پیشرفت کرد جز این بیماری دکتر گفت ما صرفا میتونیم طول عمر رو افزایش بدیم وگرنه درمانی نداره😭😭😭😭

نداشت دیگه..درد شکم داشت بعضی وقتا ولی خب گذرا بودن بهش توجه نکرد

تب و کاهش وزن و عرق شبانه نداشت؟

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
داغونیم.. خودش بدتره اصلا حالش خوب نیست همینکه روحیه نداره بده واقعا

این کاملا طبیعیه هممون وقتی متوجه بشیم که یکی از ارگان های مهم بدن عملکردش مختل شده خودمونو میبازیم 

باهاش صحبت کنین دورشو شلوغ کنین اگه دورو برتون نمونه خوب شده هم ندارین بهش بگین مگه الان چنسال پیشه که کسی این مریضی رو بگیره و خوب نشه فقط باید ادم استرس نداشته باشه که مریضی پیشرفته تر نشه