2777
2789
خخخخخ منم عاشق پرنده هام قبل بارداریم مرغ عشق داشتم اونا بیش از حد زیاد شدن دیگه سربارداریم حالم از ...

من پرنده هایییی ک از دوران مجزدیم داشتم فنچ بوده مرغ عشق ملنگو و شاه طوطی ی نر و ماده 

عروس هلندیام 

بلبل خرما

سهره 

قنازی

طرقه😂😂سگ گربه

هبچی بگی من داشتم حالا ک نگاه میکنم😅یسری با شوهرم دعوام شد بم گفت زنیکه کفتر باز😂😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر باکلاس هستن حالا گربه من تو عکس عین معتاد است😂😐

عزیزم 🥲 

اتفاقاً بنظرم آدم گربه به سرپرستی بگیره خیلی بهتره 

نژاد مهم نیست 

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

اخه جفتشون خوردنین:) سفیده نژادش چیه

سفیده اسکاتیش ماده

دومی پسرشه 

یه روز توری رو پاره کرد رفت بیرون با بیبی چک مثبت برگشت نتیجش شد سه تا گربه که دوتاش پیش خالمه یکیشم پیش ما 😂

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

نداریم  💔🗿

🚶🏾‍♀ 𝙫𝙚𝙜𝙖𝙣و حامی حقوق حیوانات و محیط زیست🤝🏿💚🌱🐑 دختر فرشته نیست، قدیسه نیست، مایه ننگ نیست، ناموس نیست، زیبایی هم به کسی بدهکار نیست، وظیفه راضی نگه داشتن کسیو هم به دوش نمیکشه،  اون یه انسانه با همه صفتای خوب و بدی که داره، اگه غیر اینو قبول داری پس مشکل داری با خودت حلش کن  -محمدرضا برخورداری- 🦕🚶如果有一天我成为这个世界的画家,我会毫不悲伤地杀死这个世界
فدای سرت

من خرگوش میخوام   

ولی مامانم نمیذاره 🗿💔 

تعففف

🚶🏾‍♀ 𝙫𝙚𝙜𝙖𝙣و حامی حقوق حیوانات و محیط زیست🤝🏿💚🌱🐑 دختر فرشته نیست، قدیسه نیست، مایه ننگ نیست، ناموس نیست، زیبایی هم به کسی بدهکار نیست، وظیفه راضی نگه داشتن کسیو هم به دوش نمیکشه،  اون یه انسانه با همه صفتای خوب و بدی که داره، اگه غیر اینو قبول داری پس مشکل داری با خودت حلش کن  -محمدرضا برخورداری- 🦕🚶如果有一天我成为这个世界的画家,我会毫不悲伤地杀死这个世界
خیلی دسشویی میکنه خیلیم بوش بده ادرارش خیلی زیاده مدفوعشم وییییی

🙂💔

چجوری جفتشون کردی ک جوجه دادن؟من ی نرم ۱سال و نمیشه ی ماده ام ۲سال!بهشون ارزن میدم!تخم مرغ اب پز!سیب ...

نر ها یک سالگی به بعدجفت میگیرن بعد جفت گرفتن چیزیه که نر و مادت باید خودشون بخوان که باهم جفت بگیرن و تمایل داشته باشن زوری نیست

غذاهای مست کننده مث جوانه گندم و عدس بده بهشون