2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فارق التحصیل 

اها خب میتونستی دوباره امتحان بدی همون موقع یا بری اداره اموزش پرورش کلی راه داشت ..

اگه حس کردین نیاز به صحبت دارین و میخواین با کسی حرف بزنید رو من حساب کنید ، خوشحال میشم تو موقع غم و ناراحتی گوش شنواتون باشم ..🫂🦋
اها خب میتونستی دوباره امتحان بدی همون موقع یا بری اداره اموزش پرورش کلی راه داشت ..

اره 🥺کسی ساپورت نمی کنه

تونمیدونی‌کجایی!بهش‌فک‌نکن‌چون‌قرار‌نیس‌بفهمیم 

💔💔😔 چقد درکت می کنم منم مثل شمام ولی با این تفاوت که تو روستا زندگی می کنم و رشته تجربی نداشتیم با اینکه همه نمره هام عالی بود نتونستم برم رشته ای که عشقم بود 😔💔  

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

💔💔😔 چقد درکت می کنم منم مثل شمام ولی با این تفاوت که تو روستا زندگی می کنم و رشته تجربی نداشتیم ب ...

من نمره هام پایین بود 😂چون خیلی بازیگوش و پیش فعال بودم 

عزیزمممم🥺🥺🥺🥺🥺

تونمیدونی‌کجایی!بهش‌فک‌نکن‌چون‌قرار‌نیس‌بفهمیم