2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینجورم بهم قطره اشک مصنوعی داد و یچی برای شستشو اینا نسخه اشو گم کردم متاسفانه هنوز به همون و ...

ولی من روی پلکم هست یه حال پوست پوستی و خشک داره

کلثوم اکبری هسدمه ساکن ساری
چکار کردی؟دلم میخاد گریه کنم دیگه ناراحتم

گفتم ک 

چشم پزشک

بهم اشکم مصنوعی و پماد و یه چیزی برای شستشو چشم داد

ولی من نسخه اشو گم کردم 

مگه خیلی ناجور از دختر شما

چرا نمیبریدش چشم پزشکی

کلثوم اکبری هسدمه ساکن ساری
گفتم ک  چشم پزشک بهم اشکم مصنوعی و پماد و یه چیزی برای شستشو چشم داد ولی من نسخه اشو گم کردم ...

نه الان که یه ذره هست ولی سال پیشم همینجوری شد،رو پلکش پوسته پوسته ،خشک.بردم دکتر هیدروکورتیزونو بتامتازونو این چیزا داد

من چند تا دکتر رفتم نتیجه نگرفتم ولی خودم پماد تریامسیلون با انگشتم یکم به پلکهایم میزنم کامل خوب نمیشه ولی آرومم میکنه

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*

متاسفانه 4 یا 5 سالی هست دارم ولی میگم که با این پماد باهاش کنار اومدم

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*

اگه هم میتونی هزینه کنی دور چشم سوتینگ اون بخر 

ابرسانی میکنه برا پوست حساسه ولی فککنم یک و پونصد در بیاد 

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا