2777
2789

من ی برادر شوهر دارم ک از شوهرم کوچک تر و ضعیف تره (از لحاظ مالی) سه تا بچه هم داره

زن و بچش دوست داشتن بیان خونه ما 

خودشون وسیله هم ندارن (دارن شریکیه و همیشه دست خودشون نیست) 

منم ب شوهرم گفتم گناه دارن بریم دنبالشون خودمون ک بیان چند روز بمونن (یک ساعت از ما دورن) و رفتیم دنبالشون و اومدن 

قبل اینکه بریم زنگ زدم و گفتم بیاین چند روز بمونین و... 

شب اول ک گذشت فرداش برادر شوهرم گفت بر میگردیم خونه منم گفتم ن بابا چرا ب این زودی تا جمعه عصر نمیزارم برین بچه هام مدرسه شون شنبه باز میشه (سه بچه دارن) یکیش مدرسه میره

گفت ن میریم 

و بعد کمی با.ز گفت میریم منم گفتم خانم و بچه هات تا جمعه نمیان تو کارداری برو ولی دوست دارم بمونی و... 

بحث تموم شد تا شب دوباره گفت میریم منم گفتم من دوست دارم بمونین ولی اختیار با خودتونه (نمیرفتم ها، الکی میگفت) 

دیگه چیزی نگفت تا فردا

فردا ما برنامه بیرون میچیدیم ک برادر شوهرم گفت ما میریم 

منم خیییییلی ناراحت و عصبانی شدم گفتم خوب برو دوروزه همش الکی میگی میرم و نمیری اگه واقعا میخوای بری برو اینقدرم رو عصاب ما نباش الکی میگی وگرنه اگر واقعا قصد رفتن داشتی میرفتی

بنظرتون رفتارم بد بود؟؟ 

خداوکیلی جای من بودین عصبانی نمیشدین

اینم بگم دست خالی اومدن و چند باری هم من تنها رفتم خرید با جاریم و برادر شوهرم اصلا نگفت من حساب میکنم (چشم دنبال هیچی نیست منظورم اینه اگه تعارف میکرد یا... میتونست با خرید چیزی حس غرورشو ارقا بده) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فازت چیه؟ اولش يه جوری شروع کردی که رفتیم آوردیم به بچه هاش خوش بگذره، آخرش زدي جاده خاکی ، خوب مهمون شما بودن یه روز و نصفی خودتم ميگي دستش خالیه، دیگه بار سوم ميگه میخوام برم باید بگی می موندین ما خوشحال میشدیم، بخاد بره میره

ببین واقعا خوب بهش گفتی 

ببین بعضی از آدم ها دوست دارن خودنمایی کنن.. و ببخشید برادر شوهر شما هم از این دسته ادمهاس

مایه اصل و نسب در همه دوران زر است... آنکه صاحب زر است از همه بالاتر است... دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست... جای چشم ابرو نگیردگر چه اویالاتر است... شصت و شاهد هر دعوی بزرگی میکنن... پس چرا انگشت کوچک لایق انگشتری..... فولا دو آهن هر دواز یه کوه این برون.... آن یکی شمشیر گردد. دیگری نعل خر است... صاعب عیب خود گو عیب مردم را نگو... هر که عیب خود گوید از همه بالاتر است