2777
2789

دوستان لطفا کمکم کنید ،و شماهم از عادت های بدتون بگید شاید تونستیم به هم کمک کنیم و بفهمیم و باور کنیم ک داریم بد میکنیم با خودمون 

اول اینکه تا لنگ ظهر خوابم 

دوم اینکه سیگار میکشم 

سوم اینکه خورد ارض...ایی میکنم 

چهارم پوست لبمو هر روز جدل میکنم 

پنجم اینکه بی اعصابم و پرخاشگر اما مهربون 

ششم اینکه گوشی از،دستم نمی افته حتی سر سفره 

هفتم اینکه تنبل شدم از زمانی ک مدرسه ام تموم شد 

به کارام نمیرسم بیشتر وقتم خوابیدم و داخل گوشی هستم 

حتی غذا خوردنمم سر ساعت نیست 

گوشه گیر شدم ،حمام دور به دور میرم ولی در همین حال خیلی به خودم و ظاهرم میرسم .

دارم افسرده میشم ،با عزیزانم دعوا میکنم با نامزدم مشکلات داریم 

کمکم کنید ترک کنم این عادت هارو 

خانومی‌کنُ‌صبر‌کن‌بازم!...Gilda💋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیگار رو وقتی ببینی چقدر هزینه درست کردن دندون و پوست بالاست خود به خود ترک میکنی 😆

درمورد خودار.ضایی هم، از نظر من عادت مخربی نیست وقتی بیش از حد نباشه و خود شخص هم عقاید و افکاری نداشته باشه که مخالف این قضیه ان و باعث بشه هربار که انجامش میده صدای ذهنش بخواد کلی لعن و نفرینش کنه و اعتماد به نفسشو از بین ببره و بهش عذاب وجدان بده

درمورد بهم ریختگی روتین غذا و خوابت هم سرکار یا کلاس یا باشگاه یا هرچیزی شبیه این درستش میکنن

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا