2777
2789

من ی برادر شوهر دارم ک از شوهرم کوچک تر و ضعیف تره (از لحاظ مالی) سه تا بچه هم داره

زن و بچش دوست داشتن بیان خونه ما 

خودشون وسیله هم ندارن (دارن شریکیه و همیشه دست خودشون نیست) 

منم ب شوهرم گفتم گناه دارن بریم دنبالشون خودمون ک بیان چند روز بمونن (یک ساعت از ما دورن) و رفتیم دنبالشون و اومدن 

قبل اینکه بریم زنگ زدم و گفتم بیاین چند روز بمونین و... 

شب اول ک گذشت فرداش برادر شوهرم گفت بر میگردیم خونه منم گفتم ن بابا چرا ب این زودی تا جمعه عصر نمیزارم برین بچه هام مدرسه شون شنبه باز میشه (سه بچه دارن) یکیش مدرسه میره

گفت ن میریم 

و بعد کمی با.ز گفت میریم منم گفتم خانم و بچه هات تا جمعه نمیان تو کارداری برو ولی دوست دارم بمونی و... 

بحث تموم شد تا شب دوباره گفت میریم منم گفتم من دوست دارم بمونین ولی اختیار با خودتونه (نمیرفتم ها، الکی میگفت) 

دیگه چیزی نگفت تا فردا

فردا ما برنامه بیرون میچیدیم ک برادر شوهرم گفت ما میریم 

منم خیییییلی ناراحت و عصبانی شدم گفتم خوب برو دوروزه همش الکی میگی میرم و نمیری اگه واقعا میخوای بری برو اینقدرم رو عصاب ما نباش الکی میگی وگرنه اگر واقعا قصد رفتن داشتی میرفتی

بنظرتون رفتارم بد بود؟؟ 

خداوکیلی جای من بودین عصبانی نمیشدین

رو مخ بوده دیگه!

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

شاید  عصبی میشدم کلی این حرعو نمیردم

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید معذب بوده

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

خب بنده خدا معذب بوده مثلا همش میگفته میریم ببینه نطر شما چیه بازم تعارفش میکنین یا ن....دیگ شما ک‌اینقد مهربونی رفتی اوردیشون خونتون دیگ چرا تند خوویی کردی باید وقتی میگف ما میریم هر دفعه در جوابش میگفتی مگ‌من میزارم برین اگ‌تونستین ک برین اینجوری خوشحالترم میشده 

https://daigo.ir/secret/2452132653 درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوودیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝

توی هیچ چیز زیاد اسرار نکن نتیجه ی عکس می ده . برات تجربه شد . اما اگر جای شما بودم ضرر مالی و حدر شدن وقت و محبت را به جون می خریدم و دلخوری پیش امده رو بروز نمی دادم و همیشه یادم می موند و تکرار نکنم

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
چن بار گفتم 

باش البته نظر شخصیمه اگ اون صدبار میگف شمام عین صدبار و میگفتین ن بمون قشنگتر بوده و ارزش کار و زحمتی ک براش کشیدین و پایین نمی اورد.....

https://daigo.ir/secret/2452132653 درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوودیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝
خودت بودی میتونستی عزیزم 

گفتم ک نظر شخصیمه......اره من بودم میتونستم و میگفتم اخه بنظرم زشته ب مهمونت تو خونه خودت بگی میخوای بری برو تو‌نمیری چنروزه میگی میرم ولی نمیری انگار هم کوچیکش کردی هم دروغگو شمردیش......البته عزیزم این اخلاق منه شما رو نمیدونم نظر خودمه......

شما خودت بزور رفتی اوردیشون

از نظر مالی هم پایین ترن

بنده خدا ادم کلاشی نبوده که

دیده پنج نفر زحمت دارن

هی گفته بریم

شما چند وعده غذا دادی خوردن یه دفعه زدی دندوناشو خرد کردی

جلوی زن و بچش تحقیرش کردی

حتما از دلش در بیار

پاشو میخوری

نظر خودم رو گفتم لطفا بجز استارتر کسی دعوا نکنه

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر