2777
2789

سلام 

من ۵ ساله ازدواج کردم 

شوهرم مرد خوبیه مهربونه خیلی توجه میکنه تو خونه و بچه داری کمکم میکنه تا بحالم بهم فش نداده بود 

دیشب دندونش درد میکرد دخترمم گریه میکرد نمیدونم چش شد یهو ب من گفت از جلو چشمم گمشو انور تا نزدمت 

گوه سگ بی پدر و مادر پاشو گمشو برو خونه بابات

اینارو گفت من سکوت کردم تا اروم شد 

فقط دخترمو بغل کردم و سرگرم کردم ک متوجه فریادهای باباش نشه 

بعدش اومد بغلم کرد و کلی معذرت خواهی کرد 

اما من از دیشب اشکام بند نمیاد و اینکه همش یادم میوفته حرفاش 

دیشب بعد از دعوا اماده شدم برم خونخ بابام نزاشت گفتم خودت گفتی برو گفت عصبانی بودم

اصلا دلم باهاش صاف نمیشه خونه برام زندان شده 

چیکار کنم؟؟؟دلم‌میخاد برم تا ادب بشه 

از طرفی هم نمیخام دخترم اسیب ببینه

و خدایی که بشدت کافیست❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرو عزیزم و سکوت کن چند بار مهربونی برخورد کن تا عذاب وجدان بگیره

نمیتونم مهربون باشم نمیدونم چرا اصلا نگاش نمیکنم حرف نمیزنم باهاش ولی اون خیلی باهام اوکیه

و خدایی که بشدت کافیست❤
میگه دوستت دارم  اما ادم ب کسی ک دوسش داره توهین نمیکنه من اشتباه میگم؟؟؟؟

حالا اینبارو نرو دندون درد واقعا خیلی بده شاید یه لحظه اعصابش خورد شده ولی یه کاری کن تکرار نشه چون اکه واکنش نشون ندی شاید تکرار کنه که خیلی بده 

به هیچ وجه عزیزم خونروترک نکن شوهرمنم همینه خیلی عالی ازهمه لحاظ فرشتست ولی وقتایی که بیکارمیشه یا ازجایی ناراحته یه کوچولو بحث میکنه ولی بعد معذرت خاهی میکنه سخت نگیر میدونم خیلی ناراحت شدی منم جای توبودم همین طورمیشدم ولی اعصاب وآرامش بچه هامون مهمتره عزیزدلم

حالا اینبارو نرو دندون درد واقعا خیلی بده شاید یه لحظه اعصابش خورد شده ولی یه کاری کن تکرار نشه چون ...

چیکار کنم تکرار نکنه؟؟؟

و خدایی که بشدت کافیست❤
نمیتونم مهربون باشم نمیدونم چرا اصلا نگاش نمیکنم حرف نمیزنم باهاش ولی اون خیلی باهام اوکیه

ببین این یه سیاسته...تو به زور هم شده در ظاهر باهاش عالی رفتار کن تا عذاب وجدان بگیره دیگه هم کارشو تکرار نمیکنه

بخاطر دوتا فحش که ادم قهر نمیکنه بره خونه باباش خودت میگی دندون درد داشته خودشم بنده خدا عذرخواهی کر ...

خیلی بهم برخورده 

چون من بی احترامی نمیکنم نه ب خودش ن ب خانوادش 

احساس میکنم غرورم خورد شده 

احساس میکنم اگ بمونم پروتر میشه

و خدایی که بشدت کافیست❤
خیلی بهم برخورده  چون من بی احترامی نمیکنم نه ب خودش ن ب خانوادش  احساس میکنم غرورم خورد ...

ببین قهرکردن دربیشتر مواقع بیشتر مضره تا مفید یه جورایی حرمت و اعتماد و خصوصی بودن زندگی رو ازبین میبره حق داری اما بنده خدا شوهرتم ازطرفی دندون درد کلافش کرد که واقعا دردش وحشتناک ازهمه مهمتر عذرخواهی کرده و قبول کرده کارش اشتباه بود اصلا دنبال این قضیه رو نگیر کلا اون شب و اتفاق تو ذهنت پاک کن و مثل سابق باهاش رفتارکن

ببین قهرکردن دربیشتر مواقع بیشتر مضره تا مفید یه جورایی حرمت و اعتماد و خصوصی بودن زندگی رو ازبین می ...

ممنونم عزیزم 

خدا کمکم کنه بتونم😔❤

و خدایی که بشدت کافیست❤