2777
2789
عنوان

دیشب بدجوری کتک خوردم

1995 بازدید | 124 پست

سلام خانمای گل به کمکتون نیاز دارم ۳ تا داداش دارم ۲ تاشون خوبن ولی داداش اولم از بچگی دست بزن داشت البته ۵ سال نزده بود دیروز برای اینکه نون کم اومد اومد منو کتک زد طوری که موهامو بسته بودم موهام پریشون شد بعدش منو پرتم کرد تو حیاط ۲ ساعت اونجا موندم

یه سوال داشتم اولا با داداشم چکار کنم

دوماً فرض کنید اگه نامزد کردم(که هنوز اصن بهش نگفتم)(تایپیک قبل)و داداشم منو کتک زد واکنشش چی باشه مثلاً چون داداشمه ازم دفاع نکنه یا ازم دفاع کنه اونو بزنه شما ها چکار میکردید؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب نامزدم میگفتم سریعا بیاد ببرتم از خونه پدرم یا ب پدرم و برادرام میگفتم ینی چی اخه  کسی حق ...

عزیزم اگه بروز جلو نامزدم منو بزنه نامزدم چ واکنشی باید داشته باشه؟؟

اگه با این شرایط ازدواج کنی بدترم میشه ، درسته اولاش شیرینه و باهاش درد دل میکنی ولی همین که عادت کنید به هم اختلافا که رو بشه تو کوچیکترین بحثا و قهرا ، همین موضوعو میزنن تو سرت ، اول برای داداشت چاره پیدا کن بعد ازدواج کن

عزیزم هنوز بهشون نگفتم بابام بفهمه عصبانی میشه نمی‌خوام با هم دعواشون بشه 

پس کتک بخور

مثلا دعواشون بشه چی میشهههه

هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست،  بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست.                                                                 حرف های دل یک دختر آریایی                                                                                                                                       (خودم نوشتم) 

به نامزد ربطی نداره ..بی خود کرده دست رو خواهرش بلند میکنه ..پدرت چکاره س!..شما اصلا نباید از اخلاق این داداشت به نامزد یا شوهره آینده ت بگی ..اسباب کتک زدنو برای نامزده فراهم میکنی .بهونه میدی دستش سر هر چیزی کتکت میزنه حرف بزنی میگه تو که از دست داداشت ویا خونواده ت کتک خوردی پس باید عادت کرده باشی ..نکنی یدف حرف نزنی به ضررت میشه.