2777
2789
عنوان

دیشب بدجوری کتک خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1995 بازدید | 124 پست
عزیزم هیچکی خونه نبود دفعات قبل داداش کوچیکم سرش دعوا میکرد الان هیچکی نبود بهش گفتم بیچاره زن ایند ...

خب مشکل اعصاب داره؟؟

بعدش پشیمون میشه و میاد معذرت خواهی و عذاب وجدان...

یا مشکل رفتاری و تربیتی داره و محق میدونه خودشو

من بودم عزار درصد ازش شکایت میکردم  مظلوم بودن اندازه ظالم بودن بده یه حرکتی بزن که دفعه بعد ...

عزیزم چکار کنم به داداشام دیگم میگن اونا شاید برن بزننش بدتر دعوا بشه

ولی داداش بزرگم پدر هممونو در آورده مامانم بهش میگه تو ۲۶ سالته چرا نمیری از خونه خسته شدیم از دستت تقریبا خون همرو تو شیشه کرده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ب نامزدم میگفتم سریعا بیاد ببرتم از خونه پدرم یا ب پدرم و برادرام میگفتم ینی چی اخه  کسی حق ...

ببین احتمال اینکه نامزدش یه روزی چه دور چه نزدیک به روش بیاره خیلی زیاده

وقتی بی کس باشی طرف راحت تر میتونه بکوبونتت

به نظرم نباید به هیچکس تکیه کنه جز خودش

که نامزدشم حساب کار دستش بیاد که خودش تنهایی از پس هرکاری برمیاد

هنوز نامزدنکردی یعنی به خاستگارت بگی. نگو بعدا میزنه تو سرت خانوادتو دست بالابگیر. ازداداشای دیگه ات ...

عزیزم میترسم جلوی نامزد ایندم منو بزنه این بی حیا

اگه با این شرایط ازدواج کنی بدترم میشه ، درسته اولاش شیرینه و باهاش درد دل میکنی ولی همین که عادت کن ...

عزیزم چکار کنم کلا خیلی باج گیره همرو اذیت می‌کنه حق به جانبم هست 

مامانم به داداشام میگه ازش دور بشید اگه به موفقیت برسید باج گیری می‌کنه

بابام به منو داداشام می‌گفت اگه بچه دار بشید می‌ره بچتونو می‌کشه انقد که این حق بجانبه

نون کم اومد بتوچه ؟؟؟خودش چلاقه

نه میگه همه چی طبق روال باید باشه خودش کندی می‌کنه میگه اتفاقی بوده ولی اگه دیگران به کار اشتباه کنند دادو بیداد راه میندازه که نگو

عزیزم چکار کنم به داداشام دیگم میگن اونا شاید برن بزننش بدتر دعوا بشه ولی داداش بزرگم پدر هممونو در ...

خب این باید ادب بشه 

وقتی ساکت میمونی ملاحظه اینو اونو میکنی اون بیشتر باد به غبغبش میندازه که زور بگه و به خودش اجازه بده رو کسی دست بلندکنه یه جا باید این باد خالی بشه که بدونه دست بالای دست زیاده

من فک کردم دوتای دیگه داداشت میدونن که دست روت بلند میکنه که گفتم به پلیس بگو

اول به داداشات بگو و بزار هرچی میخواد بشه بشه ترس تو اونو قوی تر میکنه پس نترس و هم واسه خودت هم واسه آیندت هم واسه خانوادت و هم واسه خود الدنگش یه حرکتی بزن

عزیزم هیچکی خونه نبود دفعات قبل داداش کوچیکم سرش دعوا میکرد الان هیچکی نبود بهش گفتم بیچاره زن ایند ...

نزارین روی همسر و نامزدتان به هم باز شه حرمت‌ها می‌شکنه و هر کدوم حق رو به خودشون میدن این وسط شما دو سر سوخت میشین