۰queen0 مدیر عضویت: 1402/07/07 تعداد پست: 426 عنوان برای داداشم رفتیم خواستگاری دختره یه ذره بچس😳😩 | مشاهده متن کامل بحث + 1165 بازدید | 69 پست من فک نمیکردم اینقدر کوچیک باشهبه نظرتان میتونه اخلاق های خاصی بچه گونه هم داشته باشهمیتونه تو زندگی موفق بشه شما تو این سن ازدواج کردید میتونه از پس زندگی بربیادالان ازدواج کنه فردا بگه من خوشگذرونی نکردم و اینا....اگه هستید قضیه شو هم تعریف کنیم ولی زیادی منتظر موندن ذوق آدمو کور میکنه... قشنگیش به الانشه *خدا* 1402/10/30 | 12:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۰queen0 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/07 تعداد پست: 426 مثل قدیما الانم هستن ک تو این سن ازدواج کنن ولی زیادی منتظر موندن ذوق آدمو کور میکنه... قشنگیش به الانشه *خدا*
۰queen0 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/07 تعداد پست: 426 مگه ندیده بودید؟ چرا رفتیم خونشون ولی زیادی منتظر موندن ذوق آدمو کور میکنه... قشنگیش به الانشه *خدا*
۰queen0 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/07 تعداد پست: 426 من ۱۶بودم اون تازه شده بود ۲۱ با هم کارتون میدیدم ،از سرکار میومد بدو بدو میگفت بزن پویا داره پاندای ... وااای😍😍 ولی زیادی منتظر موندن ذوق آدمو کور میکنه... قشنگیش به الانشه *خدا*
azpm عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 6972 الانم هستن ک تو این سن ازدواج کنن قرار نیس هرچی رو بورس بود درست باشه ک نکنه عذر میخوام نظر شما و اینه ک این سنی ترگل ورگل ان و افتاب مهتاب ندیده و میشه تربیتش کرد؟؟چون دیدگاه یکی از ایناس یا جنسیه یا اینا ک گفتم مرد عاقل و خونواده عاقل تر همه چیزو میسنجن بدوان هم بهمون نمیرسن🤏 پروفایلم لباس کوردی کوردهای ایزدی برا هفته مد میلان از طراح کورد ،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام
kctixkyffy عضویت: 1402/08/20 تعداد پست: 1098 من ۱۶بودم اون تازه شده بود ۲۱ با هم کارتون میدیدم ،از سرکار میومد بدو بدو میگفت بزن پویا داره پاندای ... عزیززممم😂😂😂😂😂
mesyjan عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 6221 فعلا تصمیم جدی نگرفتیم ۱۶ خیلی کوچیکه به احتمال هشتاد درصد این زندگی پایان خوشی نداره چون دختره یا طلاق میگیره یا خیانت می کنه یا بجه بازی در میاره و همه رو به زندگیش راه میده سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
۰queen0 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/07 تعداد پست: 426 داداشت چی نیگه؟ اون راضیه خوشش میاد ولی زیادی منتظر موندن ذوق آدمو کور میکنه... قشنگیش به الانشه *خدا*
۰queen0 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/07 تعداد پست: 426 ۱۶ خیلی کوچیکه به احتمال هشتاد درصد این زندگی پایان خوشی نداره چون دختره یا طلاق میگیر ... منم همینو میگم ولی راضی نمیشه ولی زیادی منتظر موندن ذوق آدمو کور میکنه... قشنگیش به الانشه *خدا*
۰queen0 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/07 تعداد پست: 426 دختره بچه نیست ولی برای داداشتون مناسب نیست مثلن چند بود مناسبش بود ولی زیادی منتظر موندن ذوق آدمو کور میکنه... قشنگیش به الانشه *خدا*
چاخان_اعظم۱ عضویت: 1398/06/07 تعداد پست: 12964 خیلی بد هست اسی بیخیال این بشین به سن داداش شما ۲۰ تا ۲۴ میخوره زیر ۱۸ سال بچه ان
mesyjan عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 6221 منم همینو میگم ولی راضی نمیشه کی راضی نمیشه؟ سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
۰queen0 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/07 تعداد پست: 426 به نظرت یکم بچه سال نگرفتید 🤦🤦🤦 منم میگم ولی داداشم قبول نمیکنه ولی زیادی منتظر موندن ذوق آدمو کور میکنه... قشنگیش به الانشه *خدا*
۰queen0 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/07 تعداد پست: 426 کی راضی نمیشه؟ داداشم ولی زیادی منتظر موندن ذوق آدمو کور میکنه... قشنگیش به الانشه *خدا*
۰queen0 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/07 تعداد پست: 426 اسی اختلاف زیاد بیچاره میکنه داداشت رو تا اونوبزرگکنه بین۲۰تا۲۴براش مناسبه منم نظرم اینه ولی زیادی منتظر موندن ذوق آدمو کور میکنه... قشنگیش به الانشه *خدا*