2777
2789
عنوان

برای داداشم رفتیم خواستگاری دختره یه ذره بچس😳😩

| مشاهده متن کامل بحث + 1165 بازدید | 69 پست
سن جفتشونو بگو سنتیه؟؟؟

داداشم ۲۶ اون ۱۶ آره سنتیه

ولی زیادی منتظر موندن                                                ذوق آدمو کور میکنه...                                                     قشنگیش به الانشه  *خدا*       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داداشم

چرا؟؟از چیش خوشش اومده؟؟

بدوان هم بهمون نمیرسن🤏 پروفایلم لباس کوردی کوردهای ایزدی برا هفته مد میلان از طراح کورد ،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

دختره ۱۶ سالشه بعد میگی به نظرم بچس؟! 

خب معلومه بچس دیگه :/ دنبال یه خانوم بالغ میگشتین؟😐

والا به نظرم تفاوت سنی خیلی زیاده . 

برادرتون بالغ و بزرگسالن اونوقت اون طفل معصوم وسط نوجوانیشه :/ 

🖤🥲

دختره ۱۶ سالشه بعد میگی به نظرم بچس؟! 

خب معلومه بچس دیگه :/ دنبال یه خانوم بالغ میگشتین؟😐

والا به نظرم تفاوت سنی خیلی زیاده . 

برادرتون بالغ و بزرگسالن اونوقت اون طفل معصوم وسط نوجوانیشه :/ 

🖤🥲
چرا؟؟از چیش خوشش اومده؟؟

از اخلاق و قیافش و خانواده خوبی هستن عموم اینا هم فهمیدن اون دختره رو در نظر داریم گفتن واقعا خانواده خوبی هستن

ولی زیادی منتظر موندن                                                ذوق آدمو کور میکنه...                                                     قشنگیش به الانشه  *خدا*       

دختره ۱۶ سالشه بعد میگی به نظرم بچس؟!  خب معلومه بچس دیگه :/ دنبال یه خانوم بالغ میگشتین؟😐 و ...

آخه داداشم خوشش اومده

عزیزم شهرید یا روستا؟چون توی روستا یا بعضی شهرها ازدواج توی این سن مرسومه.ولی تا جاییکه دیدم اونایی که ازدواج زود انجام دادن راضی نبودن.

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...

مثلن  چند بود مناسبش بود

ببین عزیزم من  اطرافم دخترایی هستن تو این سن بچه دارن و ازدواج کردن  از لحاظ عقلی شاید از کسی که بالای ۳۰ سالش باشه هم پخته ترن

پس نمیتونیم بگیم چون سنش کمه بچه هست عقلش نمیرسه

بستگی داره تو چه جو و شرایطی بزرگ شده

دختر عموم ۲۰ شوهرش ۳۲ زندگیشون هم خوبع 

ولی  من 

خودم به شخصه مخالفم با این همه اختلاف سن ولی بازم میگم پختگی ربطی به سن نداره 

حالا خودتون مبدونید

خوب چرا میرید خواستگاری دختر زیر ۱۸ سال واسه کسی که ۲۶ سالشه  عقلتون کجا رفته اخه

منم همینو ب داداشم میگم اگه میخوای ازدواج کنی بریم واسه ۲۰ ساله اینا ولی خودش موافقت نمیکنه

عزیزم شهرید یا روستا؟چون توی روستا یا بعضی شهرها ازدواج توی این سن مرسومه.ولی تا جاییکه دیدم اونایی ...

نه بابا تو شهر زندگی میکنیم دختره هم شهریمونه

نمیتونم درک کنم چطور واسه بچه 16ساله خواستگار راه میدن 😔 اختلاف سنشونم خیلی زیاده دوتا دنیای متفاو ...

دختره خودش خیلی خواستگار داره هیچکدومو قبول نکرده ما رفتیم از داداشم خوشش اومده