2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعجب میکنم که آنقدر راحت از سقط جنین حرف میزنید چطور دلتون میاد موجودی به اون کوچیکی رو از بین ببرید؟اونم موجودی که نه میتونه از خودش دفاع کنه نه می‌تونه حرفی بزنه موجودی که فقط به شما دلبسته و پیش شما فقط احساس امنیت می‌کنه 

عزیزم اینکارو نکن شاید پاقدمش زندگیتونو پربار وغنی کنه

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

نکن این کار رو خدا خوشش نمیاد

نگاه کن ببین چند نفر برای بچه دار شدن چه کارایی که نمیکنن چه داروهایی که نمیخورن

اونموقع خدا بهت این نعمت به این بزرگی رو داده و تو قدر نمیدونی؟؟؟؟؟ 

خدایا حکمتتو شکر به یکی که نمیخواد میدی اونوقت به من... یه ساله بیچاره شدم بس که رفتم دکتر اونقدر آمپول و هزارجور هورمون وارد بدنم کردم از ریخت و هیکل افتادم آخرشم هیچی به هیچی. نمیدونم شما ها که نمیخواین چرا جلوگیری نمیکنین

برای مامان شدنم یه صلوات بفرس ممنونم🌹❤️

باورم نمیشه بعضی ها اینقدررر راحت راجع به قتل یک انسان که فقط جرمش اینه که اندازش کوچیکه، حرف میرنند😱😱😱😱 قاتل قاتله 💀💀👿 مگه قاتل یه نوزاد یه روزه با قاتل به ادم هشتاد ساله فرق دارند؟!!! هر دو قاتل هستند تازه ادم از  قاتل نوزاد بیشتر چندشش میشه چون سنگدل تره☠️ حالا فکر کنید از نوزاد یه روزه هم کوچکتر و مظلوم تر

طفلک اون طفل معصوم که فکر می کنه تو امن ترین جای دنیا ، تو وجود مادر مهربونشه که یهو می کشنش

اگر اون بچه بیرون اومده بود و هزاران هزار مشکل داشتید، باز هم می کشتیدش؟؟؟؟ چه فرقی داره تو شکم یا بیرون شکم؟؟ مهم اینه که اسم قشنگ سقط را جایگزین عمل کثیف و قبیح قتل بچه هاتون کردید و بدون عذاب وجدان بچه می کشید و در واقع تبدیل به یه بچه کش میشید