2777
2789
عنوان

خانومهایی که تجربه ی تزریق هورمون رشد داشتن بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 98822 بازدید | 225 پست
شما دعا کنید هورمون رشدش کم باشه که درمانش را پیدا کنید و بهترین سن برای هورمون رشد همین سن هست چرا ...

اون خودش اذیت نمیشه

فقط ما داریم اذیت میشیم و نگران رشدشیم

خودش هنوز متوجه نیست که ریز تره بقیه اس از لحاظ جسمی هم مشکلی نداره خداروشکر که بگیم داره درد میکشه یا اذیته.

تا قبل از مدرسه خودش خیلی متوجه نیست ولی بعد مدرسه چون با همکلاسی هاش خودشو مقایسه میکنه و میبینه خیلی ریزه اون موقع اعتماد بنفسش پایین میاد و اذیت میشه

اون خودش اذیت نمیشهفقط ما داریم اذیت میشیم و نگران رشدشیمخودش هنوز متوجه نیست که ریز تره بقیه اس از ...

منظورم اینه که اینطوری انگار چیزی از مواد غذایی که مصرف میکنه جذب بدنش نمیشه و از این نظر میگم که ضعیف میشه 

چون دخترم یه مدت همینطوری بود وقتی نگاهش می کردم حالم بد میشد که چقدر ضعیف و لاغره انگار هیچی نخورده بود و کلا اشتها هم نداشت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خودش هرشب میزنه امپول با بیمه ماهی ششصد تومن

سلام عزیزم خوب هستین امیدوارم این پیام من رو ببینید و جواب بدین دکتر برای پسرم هورمون رشد نوشته و اول ابان باید براش بگیرم خاستم ببینم الحمدالله شما راضی بودین؟ممنون میشم جواب بدین

سلام عزیزم خوب هستین امیدوارم این پیام من رو ببینید و جواب بدین دکتر برای پسرم هورمون رشد نوشته و او ...

سلام عزیزم 

هورمون برای پسر من عوارضی نداشت یک سال تزریق کرد ده سانت قد کشید و ده کیلو وزن زیاد کرد فعلا هورمون رو قطع کردم داره به بلوغ نزدیک میشه لیشالله توی بلوغ هم ده پانزده سانت قد بکشه خوب مبشه

سلام عزیزم توروخداراست میگی فرم صورتش عوض نشده دخترمنم گفتن بزنم میترسم زشت بشه بلوغ زودرس داره وصفح ...

سلام عزیزم من بعد چند وقت اومدم ببخشید زودتر پست شمارو ندیدم

نگران نباش شروع کن بهترین کار تو حق دخترته من ۶ ماهه شروع کردم برای دخترم واقعا تغییراتشو دارم میبینم تو ۶ ماه تقریبا ۸ سانت قدش بلند شده و ۵ کیلو وزنش در حالی که ۲ سال بود ثابت مونده بود و رشد نمیکرد

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
دختر من الان نزدیک چهارماهه میزنع به تازگی مفصل پاش درد میگیره ورم می‌کنه می‌تونه واسه این واکسنا با ...

اره حتما پیگیری کن 

عزیزم برای دختر اگر تزریق نکنی بهتره

سلام عزیزم من بعد چند وقت اومدم ببخشید زودتر پست شمارو ندیدمنگران نباش شروع کن بهترین کار تو حق دختر ...

سلام ، دختر شما کمبود هورمون رشد نداشت؟ 

دختر من هورمونش خوبه ،ولی خیلی ریزه 

سلام ، دختر شما کمبود هورمون رشد نداشت؟ دختر من هورمونش خوبه ،ولی خیلی ریزه

دختر من کمبود داره که با ازمایش ۴ مرحله ای هورمون مشخص میشه

از کجا میدونی کمبود نداره ازمایش دادین؟

هورمون دختر من لب مرز بود ولی با این حال دکتر امپول دادو اثر فوقوالعاده بود هم تو وزن هم قد هم تو تراکم استخوان

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
دختر من کمبود داره که با ازمایش ۴ مرحله ای هورمون مشخص میشهاز کجا میدونی کمبود نداره ازمایش دادین؟هو ...

ممنون،یکبار آزمایش دادم و دکتر گفته مشکلی نداره و عکس از دستش گرفتم که یکسال و دوماه کوچکتر از سن واقعی هیت ولی دکتر میگه اینکار رو نکن و آمپول نزن ، در صورتی که خودم میخوام آمپول تزریق بشه 

اونایی ک میخوان بدونن من هورمون رشد زدم وقتی بچه بودم خیلی تاثیر داشت بعد ی مدت خانواده م بخاطر حرف مردم قطع کردن اصلا رشد نکردم تا ۱۶ سالگی دوباره رفتم دکتر و عکس گرفتم گفت ب اندازه دو سانت میتونی رشد کنی صفحه رشدت خیلی ریز مونده بسته بشه وقتی زدم خیلی تاثیر بدی داشت روم کاش اصلا نمیزدم استخونای پام پهن شدن چونه م یکم جلو اومد زشت نشده اصلا بهم میاد ولی صورتو عوض میکنه و همچنین باعث پرانتزی شدن پاهام شد 

البته این هورمون برا بچه ها خوبه لطفا خواهش میکنم اگ صفحه رشد داره بسته میشه اصلا نزنید اما در کل برای بچه ها خوبه

عزیزم میزنی هنوز؟منم میزدم برای دخترم البته شما نتیجه دیدی؟

سلام 

من چند ماهه قطع کردم یک سال هورمون زد ده سانت قد کشید الان هم وارد مرحله بلوغ شده خودش داره قد میکشه دیگه هورمون رو قطع کردم

منم پسرم یه ساله هورمون میزنه همون اول از دکترش پرسیدم راجع به عوارضش گفت هیچ چیز ثابت شده ای وجود ن ...

سلام وقت بخیر الان قد پسرتون خوب شد ؟هر ماه چقدر رشد کرد ؟