2777
2789
عنوان

خانومهایی که تجربه ی تزریق هورمون رشد داشتن بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 99696 بازدید | 225 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کمکم کنه دعا کنید

سلام وقتتون بخیر دنبال راهنمایی برای آمپول هورمون رشد بودم که با تاپیک شما آشنا شدم

میخواستم ببینم شما آمپول ها رو برای فرزندتون استفاده کردید؟؟ عوارضی داشت؟ نتیجه هم گرفتید تو قدش؟؟

k  
کلا همه چیز عالیه منتها یه فکری مثل خوره به جونم افتاده میترسم در اینده تزریق این هورمونها باعث بیما ...

حتما با توجه ب تشخیص متخصص جلو برین 

من رو هم مامان و بابام خیلییی می‌بردن دکتر برای قدم 

ب اندازه موهای سرم رفتم دکتر غدد و ...

یادمه ک صفحات رشدم بسته شده بود و دیگ خبری از افزایش قد نبود . با اینکه دکتر اینو میدونست ولی بازم برام آمپول هورمونی تجویز کرد . فکر کنم اون موقع ۱۱ یا ۱۲ سالم بود

مامان و بابای بنده خدای منم از همه جا بی‌خبر این آمپول ها رو بهم تزریق میکردن 

ولی چون من دیگه ب این آمپول ها نیاز نداشتم جواب عکس داد و مجبور شدم برم سال بعدش عمل کنم 

خودم خیلی از جزئیات خبر ندارم چون مامانم و بابام بهم نمی‌گفتن و توی خودشون میریختن 

فقط میدونستم ک میخاستن برن اون مطبو رو سر دکتره خراب کنن ...

ببخشید اسی نمیخواستم  تو دلتو خالی کنم فقط میخوام بهت بگم ک مطمئن شو بچت کمبود هورمون داره ک تزریق کنه ن اینکه نداشته باشه 

ان شالله سلامت باشه :)

عاااشق سریالای کره ای بودم و هستم و ی پا کیدرامرم ، عااشق بیرون رفتم و ... ولی ب خاطر کنکور سال سومم ب خاطر بیرون اومدن از این مردابی ک ته نداره روی همه این لذت هام خط کشیدم تا اینکه برای همیشه این کنکور لعنتی رو از زندگیم ریشه کن کنم :)                                             رتبه سال اولم ۵۰ هزار                                                     رتبه سال دومم ۳۰ هزار                                                   رتبه هدف سال سومم (زیر ۲۰۰۰ عه)                                   ب امید قبولی همهههههههههه کنکوریای عزیز   

حتما با توجه ب تشخیص متخصص جلو برین من رو هم مامان و بابام خیلییی می‌بردن دکتر برای قدم ب اندازه موه ...

خدا بگم این دکترایی که بدون علم میان تجویز میکنن چکارشون کنه

سال بعدش عمل چی انجام دادی؟ چند وقت هورمون زدی

خوااااهشا هورمون رشد به موقع بزنید حتما اگه کمبود هورمون رشد داره و صفحات هنوز بازه و دکتر متخصص تجویز کرده بزنید

امپول جلوگیری از بلوغ بعد ۱۰ تا ۱۱ سالگی دختران اصلا نزنید جهش رشدی رو میگیره و قد کوتاهتر از طبیعیش میشه 

کشیدم که میگم 😭😭😭

سلام عزیزم من بعد چند وقت اومدم ببخشید زودتر پست شمارو ندیدمنگران نباش شروع کن بهترین کار تو حق دختر ...

سلام خانمی خوبید

دختر منم یک ماه امپول سیناتروپین رو میزنه.میخواستم بدونم شما تزریق رو شروع کردید از همون ماه اول افزایش قد داشته؟؟

انقدر ذهنم درگیره و پریشونم حد نداره

سلام عزیزم شما که گفتین ۱۶سالگی هورمون زدین نمیدونین سن استخوانیتون چند سال بود؟

یادم نیست اصلا این عکسم ازم نگرفتن تنها عکسی ک گرفتن از زانوهام بود برای دیدن صفحه رشد