2777
2789
عنوان

خانومهایی که تجربه ی تزریق هورمون رشد داشتن بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 100048 بازدید | 225 پست
۱۰ سالشه تهرانم دکتر عیدیان 

شما هم بچتون پیش دکتر زهرا عیدیان می برید.گفتید پسرتون ده سالشه.قدش چقدر پسرتون؟چند وقت پیش خانم دکتر می برید؟چون منم پسرم پیش ایشون می برم.البته من تازه پیش ایشون رفتیم

اسی اگه تهران هستی اسم دکتر و آدرسش رو به منم بده پسرمنم ۱۱ سالشه ولی  از نظر قدی و وزنی خیلی ک ...

هزینه امپول رو بیمه میده بدون بیمه دو میلیون میشه ولی با بیمه ششصد هزار تومن تقریبا ماهی یه تومن خرج میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما هم بچتون پیش دکتر زهرا عیدیان می برید.گفتید پسرتون ده سالشه.قدش چقدر پسرتون؟چند وقت پیش خانم دکت ...

بله زهرا عیدیان. ده سالشه قدش الان دقیق یادم نیست چنده ولی میدونم از نمودار قبلیش زده بالاتر و پنج سانت بیشتر از حد معمول رشد داشته . حدود یک ساله . شما براي دخترتون مراجعه کردین؟ 

اسی اگه تهران هستی اسم دکتر و آدرسش رو به منم بده پسرمنم ۱۱ سالشه ولی  از نظر قدی و وزنی خیلی ک ...

۰۲۱

۴۴۰۳

۸۰۵۹

توی موبایلم اسم دکتر رو سیو نکردم نوشتم دکتر غدد ولی تفریفش رو شنیدم تماس بگیر انشالله کمکی براتون باشه

ممنون عزیزم که دلگرمی دادی متاسفانه وسواس فکری دارم خود خوری میکنم تا قبل از اینکه دکتر ببریم نزدیک ...

عزیزم برای تجویز اون دارو ازمایش هورمون میگیرن اگر نرمال به شه اصلا تجویز نمیکنن چون اگر دزش تو بدن زیاد شه عوارض میده هزار جور یکیش پهن شدن استخوناس و به جای رشد قد استخون رشد میکنه پهن میشه پسر شما کمبود داشته و به جا تجویز شده اخه چرا نگرانی اول بسپار به خدا و توکل کن بعدش هم به دکترش اعتماد کن

خواهش میکنم در مقابل پیشرفت علم مقاومت نکنید 

خداروشکر که این امپول هست و بچه هامون از کوتاهی قد نجات پیدا میکنن 

دختر منم کوتاهه بدون نگرانی و با توکل به خدا رفتم دنبال درمانش 

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
پسر منم همین طور گچند روز پیش انقدر خوشحال بود میگفت مامان قدم از سید محمد بلندتر شده دوستش رو میگفت ...

چرا میخواهی قطع کنی؟ وقتی امکانش هست که قدش بلند تر شه چرا محرومش کنی؟ تازه پسر شما ماشالله سنش بیشتره وقت کمتری داره برای رشد . بذار از همین وقت کم استفاده کنه . منم کمی ترس دارم ولی بنظرم باید کاری که از دستمون برمیاد و براشون انجام بدیم بعدا مدیون بچه مون نشیم . بقیه اش هم بسپاریم به خدا . بچه هامون صاحب دلسوزتری هم دارن . ما اقدام‌میکنیم خدا هم کمکمون میکنه . 

بله زهرا عیدیان. ده سالشه قدش الان دقیق یادم نیست چنده ولی میدونم از نمودار قبلیش زده بالاتر و پنج س ...

منم پسرم تازه یک ماه پیش ایشون بردم.قبلا حدود ۴ماه پیش ،پیش یک دکتر دیگه بردم واز اون قبلی راضی نبودم.و تعریف خانم دکتر عیدیان زیاد شنیدم وبردم پیش ایشون.فعلا که خیلی فرقی نکرده قدش .گفته ۶ماه دیگه ببرم پیشش.

دکتر مهربون ودکتری که وقت می ذاره برای مریضش.ولی من فعلا یکبارپیش ایشون رفتم نمی تونم بگم کارشون خوب ...

من از پرستو رستمی نوبت گرفتم

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

منم پسرم تازه یک ماه پیش ایشون بردم.قبلا حدود ۴ماه پیش ،پیش یک دکتر دیگه بردم واز اون قبلی راضی نبود ...

هنوز زوده فرقش و متوجه بشی منم بعد یکسال تازه میتونم چشمی تشخیص بدم که فرق کرده . تا حالا فقط با اندازه گرفتن معلوم میشد رشد کرده . 

عزیزم برای تجویز اون دارو ازمایش هورمون میگیرن اگر نرمال به شه اصلا تجویز نمیکنن چون اگر دزش تو بدن ...

ممنون دوست خوبم اره واقعا باید وسواس رو کنار بذارم به خدا توکل کنم