2777
2789
عنوان

خانومهایی که تجربه ی تزریق هورمون رشد داشتن بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 98961 بازدید | 225 پست

برای بچه های چن سال میزنن

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سن استخوانی پسرم بین یازده و نیم تا دوازده سال بود یعنی حدود یک سال و نیم کمتر از سنش  پسر من ...

والا سن استخوانی پسر من حدود دوسال گمتراز سن واقعیش نشون داه عکس مچ دستش.و دکترش گفت پس نباید با بچه های همسنش مقایسه کنی.وفعلا باید صبر کرد وگفت ویتامین هایی که تجویز کرده بخوره وخوب ورزش بکنه.البته خب من تازه پیش این دکتر بردم .ونمی دونم نتیجه چی بشه.توکل برخدا

خیلی کمتر بود متاسفانه... ۸ سالش بود سن استخوانیش به ۵ ساله می‌خورد.  

اوو خیلی ریزه البته پسر منم خیلی ریز بودا عکس دو سال قبلش رو ببینی مثل بچه هایی که سو تغذیه دارن خیلی استخون نازک و لاغر ولی همین شش ماه انگار استخونش رشد کرده اصلا ظاهرش خیلی خوب شده

والا سن استخوانی پسر من حدود دوسال گمتراز سن واقعیش نشون داه عکس مچ دستش.و دکترش گفت پس نباید با بچه ...

خب دکتر منم همین رو گفت ولی گفتش با هورمون رشد سن استخونی رو بالاتر میبریم الان بهم گفته بعد شش ماه دوباره عکس مچ دست بگیر ببینیم سن استخوانی بیشتر شده یا نه ازمایش دیابت و تیرویید هم نوشت که چک کنه

دکتر خوبیه؟....منم برای دخترم وقت گرفتم اما از دکتر دیگه

دکتر مهربون ودکتری که وقت می ذاره برای مریضش.ولی من فعلا یکبارپیش ایشون رفتم نمی تونم بگم کارشون خوب یا نه.چون گفت بعد شش ماه بیا.وقتی ویتامین هاش تموم شد گفت بیا

خب تاثیر دیدید  من از ماه اول سیزده سالگی بردمش نتیجه هم دیدم ولی تصمیم دارم قطع کنم نمیدونم چ ...

عزیزم قطع کنی دیگه رشد نمیکنه چون هورمون رشدش کمه

فرم صورتش تغییر نمیکنه چون شما دز اضافی نمیزنید کمبودشو جبران میکنید 

خواهرم به دخترش زده بچگی الان ۱۹ ۲۰ سالشه مشکلی هم نداره

چرا به حرف خاله خانباجیا میخوای بچتو محروم کنی از علمی که پیشرفت کرده مگه نمیگی هورمونش در حدیه که فقط مو و ناخن رشد کنه پس چطوری رشد نرمال بدون امپول داشته باشه؟؟

منم برای دخترم قراره شروع کنیم نگران نباش

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
اوو خیلی ریزه البته پسر منم خیلی ریز بودا عکس دو سال قبلش رو ببینی مثل بچه هایی که سو تغذیه دارن خیل ...

اره پسر منم الان راضیه . چون میبینه تغییر کرده . طفلی بچه ام اصلا اعتماد بنفس نداشت همش خودشو با دوستاش مقایسه می‌کرد همیشه هم از همه کوتاه‌تر درمیومد تو مقایسه.  دلم کباب میشد براش. ولی الان خوشحاله .

من اینو متوجه نشدم ... میشه توضیح بدین؟ 

وقتی میری دکتر عکس از مچ دست میگیرن که ببینن هنوز صفحات رشد بازه یا دیگه بسته شده و رشد نمیکنه اگه بسته شده باشه دیگه امپول نمیدن اگه هم بزنی ممکنه رشد غیرعادی رخ بده و زمخت بشه 

عزیزم قطع کنی دیگه رشد نمیکنه چون هورمون رشدش کمه فرم صورتش تغییر نمیکنه چون شما دز اضافی نمیزنید ک ...

ممنون عزیزم که دلگرمی دادی متاسفانه وسواس فکری دارم خود خوری میکنم تا قبل از اینکه دکتر ببریم نزدیک یک سال از همسرم خواهش میکردم ببریم دکتر حالا بردیم جواب هم گرفتیم باز ترس سراغم اومده نکنه فلان شه 

اره پسر منم الان راضیه . چون میبینه تغییر کرده . طفلی بچه ام اصلا اعتماد بنفس نداشت همش خودشو با دوس ...

پسر منم همین طور گچند روز پیش انقدر خوشحال بود میگفت مامان قدم از سید محمد بلندتر شده دوستش رو میگفت الهی بگردم همیشه از همه کوتاه تر بود

وقتی میری دکتر عکس از مچ دست میگیرن که ببینن هنوز صفحات رشد بازه یا دیگه بسته شده و رشد نمیکنه اگه ب ...

مرسی عزیزم . شما اینو از کجا میدونستین ؟ فکر کنم.و باشگاهها از این هورمونها میزنن .