2777
2789
عنوان

پدر شوهر

307 بازدید | 18 پست

سلام و عرض ادب...

من یه سوال داشتم و اون اینه که پدر شوهرم خیلی مریض بودن دوهفته پیش مادر شوهرم گفتن که من برم برا پدر شوهرم پنج شش تکه لباس بخرم منم رفتم گرفتم ژاکت و لباس زیر و پیژامه گرفتم.. یکیشو پوشید طفلی، ولی بقیشو نه... 

دو روز پیش پدر شوهرم فوت کردن و لباس موندن هزینشم خودم داده بودم. خواستم ببینم میشه بفروشمشون؟ ایرادی نداره بگیرم بفروشم؟ 

نه ایرادی ک نداره ولی چون به نیتشون بوده نمیتونین بدید به خیریه؟

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا میتونیم

برید به فروشنده بگید 

اگر قبول نکردن خیریه خیلی گزیینه ی خوبی هست

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

چجوری میتونی پس بگیری یارو کفنش خشک نشده صبر کن  شاید هزینه لباسو دادن

نه نه منظورم و بد متوجه شدید 😊 منظورم از لحاظ شرعی بود چون به نیت پدر شوهرم بوده و نوهستن میتونیم پس بدیم یا بفروشیم. 

ببخش بره میخوای برا خودت حرف در بیاری فرض کن خدا بیامرز استفاده کرده بنظرم برای شما که عروس خانواده ...

اره حتما... نه سراغ لباسارو نگرفتم خواهر شوهرم گفتن کاش میپوشید الان که نپوشیده ببین چکارشون میکنی

ببخش بره میخوای برا خودت حرف در بیاری فرض کن خدا بیامرز استفاده کرده بنظرم برای شما که عروس خانواده ...

من اصلا از اون عروسا نیستم... تنها عروسی بودم که بین شش تا بچه میومدم می‌رسیدم بهشون.. خدا بیامرزه حلالش باشه

اره حتما... نه سراغ لباسارو نگرفتم خواهر شوهرم گفتن کاش میپوشید الان که نپوشیده ببین چکارشون میکنی

حالا یه چیزی گفته بنظرم شما پی اش رو نگیر فردا روزی حرف میخوری بزار خودشون لباسا رو ببخشن به مستحق