2777
2789
عنوان

قصد ادامه تحصیل

211 بازدید | 28 پست

سلام دوستان من ۱۹ سالمه دهمم رو خوندم رشتمم انسانی بود ولی بخاطر مدرسمون و معلما و اینکه خسته شده بودم دوسال پیش مدرسمون ول کردم و ادامه ندادم حالمم اوکی نبود تا اینکه رفتم تو لاین اکستنشن اموزش دیدم و خوبم یاد گرفتم اما واقعا نه مشتری پیدا شد نه تونستم در آمدی داشته باشم الکی تو خونم کار بیرونم مسخرس الانم پیش خودم میگم ای کاش درسمو ادامه داده بودم حداقل با درس به یکجایی می‌رسیدم چندروزه بفکر اینم سه سالو برم بخونم سال دیگه برم دانشگاه بنظرتون مسخره نمیکنن ؟؟یا بنظرتون اصلا درسته ادامش بدم؟؟ و اینکه میشه غیر حضوری از الان شروع کرد ؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم غیرحضوری خوندم با وجود بچه شوهر

واقعا ؟؟چه خوب منم حوصله ندارم حضوری باشه ولی هم میخوام سرگرم شم هم درستو درمون باشه کارمو آیندم دلم نمیخواد بدرد نخور باشم

هرکاری بکنی یکی مسخره میکنه

تو زندگیت هیچوقت واسه حرف مردم زندگی نکن

این چیزیه که خودت حس میکنی خوبه برات؟ پس انجامش بده و خوبه

اتفاقا اگه ادامش ندی مسخره میکنن

ولی اگه برگردی و ادامه اش بدی و موفق بشی میشی مثال خیلی از آدما تو زندگی که دیدی فلانی به کجا رسید بعد از ترک تحصیلم میشه درس خوند

خب برای دوست و آشنا انجام بده بعد نمونه کارات بزار برای استخدام‌ تو دیوار هم میتونی سالن پیدا کنی که ...

خیلی گشتم کسایی که درصدی کار میکنن باید خودت مشتری داشته باشی ببری سالن تازه کمن وگرنه باید اجاره کنی اجاره هم بالاست سالن هم مشتری نداره برای دوست آشنا هم انجام دادم نمونه کارم زدم فایده ای نداشت واقعا

واقعا ؟؟چه خوب منم حوصله ندارم حضوری باشه ولی هم میخوام سرگرم شم هم درستو درمون باشه کارمو آیندم دلم ...

فقط امتحانا حضوری 

اسم دانشگاهم واحد الکتزونیک 

من با سال ۹۹ ۲۴ سالم بود شروع کردم 

خیلیا از ما بزرگترن

همه رده سنی هست 

ولی من شوهرم میذاشت میرفتم حضوزی

عزیزم خانوم 65 ساله با نوه اومده بود دانشگاه شما که اونقدرم دیر نشده اصلا ی لحظه هم تاخیر نکن من تحس ...

ممنونم عزیزم بازم جای شکرش باقیه زود فهمیدم میتونم ادامه بدم و تسلیم نشدم 

هرکاری بکنی یکی مسخره میکنه تو زندگیت هیچوقت واسه حرف مردم زندگی نکن این چیزیه که خودت حس میکنی ...

تصمیم هم دارم به کسی نگم چون انگار هرچیزی به اطرافیانم گفتم خراب شد و انگار اطرافیان آدمو نابود میکنن و از اهداف دور