2777
2789

میخوام تولیدی بزنم چند تا خیاط بیارم نمیدونم چقد  بدم خوبه مه هم برای من بصرفه هم خودشون 

🌱دنیا را از نگاه کودکان ببینیم 🌱

فک کنم درصدی بهتر باشه

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجوری چرخکار خوب گیرت نمیاد چرخکارای خوب معمولا حقوقی کار نمیکنن خطی یا تیکه ای کار میکنن

خب یعنی همون درصدی دیگه ؟ 

مثلا از هر لباس چند درصد باید بدم ؟ 

خب یعنی همون درصدی دیگه ؟  مثلا از هر لباس چند درصد باید بدم ؟

نه در صدی از هر لباس نیست. معمولا موقع استخدام طی میکنن. مثلا خطی اینجوره که مثلا به ازای هر خطر دوخت n تومن. حالا بسته به اینه تی شرت یا مانتو یا شلواره یا هر چی چند تا خط داره حساب میشه. 

تیکه ای هم مثلا میگی هر مانتو کامل بدوزی انقد تومن. هر تی شرت انقد. دیگه از قبل توافق میکنی

سرمایه اولیه چقد میخواد منم تو فکرشم 

چرخ صنعتی هر یه دونش الان پنجاه شصت تومنه. اتو میخواد بعد میز میخواد پول پیش کارگاه میخواد‌. و سرمایه اولیه تامین پارچه و خرج کار. بسته به اینکه چند تا چرخ بزاری هزینا فری داره.

نه در صدی از هر لباس نیست. معمولا موقع استخدام طی میکنن. مثلا خطی اینجوره که مثلا به ازای هر خطر دوخ ...

ممنون عزیزم از توضیحاتت

اخه من لباس بچه دارم بیشتر مجلسیه نمیشه خطی حساب کرد

بعد میخوام برشکار و خرج کار و دوزنده از هم جدا باشن 

چرخ صنعتی هر یه دونش الان پنجاه شصت تومنه. اتو میخواد بعد میز میخواد پول پیش کارگاه میخواد‌. و سرمای ...

50 ۶۰ نیست خدایی 

من خودم ۴ ماه پیش خریدم راسته دوز ۱۶

سردوز ۲۶

ممنون عزیزم از توضیحاتت اخه من لباس بچه دارم بیشتر مجلسیه نمیشه خطی حساب کرد بعد میخوام ...

برای برش که قیچی صنعتی میخواد بیشتر کارگاه ها خودشون برش نمیزنن چون دردسر داره جای بزرگ میخواد آدم ماهر میخواد و اینکه معمولا نمیصرفه برشکار استخدام کنی. بیشتریا میدن بیرون براشون برش بزنن. 

همینکه میگی هم شده ۴۲. همچینم ۵۰ پرتم نیست. بعد مارکش چیه. برادر من ۷۰ تومنیشو خریده

من خودم ۳ تا چرخ و دو تا سردوز داشتم خونه شوهرم

الان سانسیر گرفتم 

راضیم ازش 

ممنون عزیزم از توضیحاتت اخه من لباس بچه دارم بیشتر مجلسیه نمیشه خطی حساب کرد بعد میخوام ...

اگر برای پیج اینستا تولید میکنن و فروشتون تعداد محدود در ماهه کلا زدن کارگاه شاید به صرفه نباشه براتون. احتمالا سفارش دادن به کارگاه مقرون به صرفه تر باشه برای شما