2777
2789

میخوایم مغازه لباس بزنیم خب

موندیم جنس خوب و با قیمت مناسب رو ا کجای تهران گیر بیاریم؟

میدونین کجا خوبه؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بستگی داره میخوایدچی بیارید تهران خیلی بازار داره تولیدی داره باید خوب بگردی لباس بچه یه جاست بزرگسال یه جا هرچیزی رو جایی باید بگیری پانزده خرداد هم ک کلا خیلی گرونه اینو از رو تجربه میگم 

بستگی داره میخوایدچی بیارید تهران خیلی بازار داره تولیدی داره باید خوب بگردی لباس بچه یه جاست بزرگسا ...

پانزده خرداد گرونه؟

اگه به اونجا میگی گرون پس کجا ارزونه؟🤔

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
عزیزم میتونی بگی برا لباس بچه کجا خوبه و برا لباس بزرگسال کجا؟

وآسه بچه برو خیایان احد عبدل اباد خودم واسه بچم خرید میکنم خوبه حتی تکی لباس واسه خودمون هم گرفتیم قیمت خوبه و کلا قیمت هاش مناسب آقا بزرگ هم هست ولی تنوع کمی داره شنیدم شهر قم هم واسه لباس بچه خيلي ارزون تر و با کیفیت تر هست 

واسه بزرگسال هم سعی کن از دست فروش های توی مترو بپرسی یا خرید کنی از بازار بزرگ ارزون تر میوفته برات 

شلوار جین هم اطراف تهران تولیدی زیادی هست حالا نمیدونم چقدر خرید کنی بهت جنس بدن 

باید بگردی سمت مولوی هم چندتا پاساژ هست لباس و روسری اینا دارن ک از بازار بزرگ بهتر میدن 

پانزده خرداد واسه تکی خریدن خوبه 

پس کجا ارزونه بنظرت؟

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!