2777
2789

بچه ها بعداز ظهر امدن.دوباره حرف زدیم ایندفعه۲ ساعت.بالاخره پرسید چی دوست داری گفتم چه عجب خلاصه کلی ذوق کردم گفتم اسب سواری رانندگی بچه دوست دارم🤦‍♀️

اصلا فکر نکرده بودم که چی دوست دارم چی باید بگم

باید میگفتم دوست دارم طرفم عاشق باشه منو رستوران ببره حمایتم کنه اینارو نگفتم یادم رفت اصلا یادم نبود.

خلاصه فقط بگم از من شوت تر ندارییم

گفت دفعه قبل گفتی سوال داری بازم چرا نمیپرسی گفتم همه دعوام کردن چرا سوال زیاد پرسیدی گفت اشکال نداره بپرس منم پرو پرو پرسیدم طبعت چطوره؟گفت طبع🤔گفتم منو باش رو دیوار کی یادگاری مینویسم ولش کن

گفت نه بگو میخام جواب بدم طبع چیه جدا؟منم گفتم فراموشش کن عمرا اگه توضیح بدم

چند بار دیگم پرسید بگو سوالت یعنی چی من جواب بدم که من زمینو گاز میزدم

اخرم گفت خب نظرت چیه.گفتم این سوال رو قشنگتر میپرسیدی مث فیلما چی میشد؟گفت راستش نمیفهمم منظورت چیه الان چی بگم😥

گفتم هیچی من حرفی ندارم توکل به خدا هر چی بابام بگه.دیگه باقی حرفا موند برا جلسه بعد.

اخر ضایع کاری ام

دعوتش کن ب نینی سایت اخرشبا چیزای جالب یاد میگیره ک ب طبع این چیزا ربط داره😂

تازه داشتم تاپیک بغلی حمله میکردم یهو ترکید 

شنیدم دعای نی نی سایتی ها زود برآورده میشه،میشه در حقم خواهری کنین دعام کنین تا به عشقم برسم🥲متعهد به قلب یار(e)...یاد بگیر هیچ وقت نا امید نشی..🕊🌱 چون امید تنها قدرتیه که میتونه تو رو به مقصدت برسونه(:️ https://t.me/nimiazghalbm_ea                                 لینک کانال تلگرامم لطفا عضو شین خوشحال میشم اونجام حمایتم کنین🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

که بیاد تاپیک منو پیدا کنه از خنده روده بر شه

نه همینم وارد بشه پشماش می‌ریزه خدش برمیگرده از راهی ک اومده😂

شنیدم دعای نی نی سایتی ها زود برآورده میشه،میشه در حقم خواهری کنین دعام کنین تا به عشقم برسم🥲متعهد به قلب یار(e)...یاد بگیر هیچ وقت نا امید نشی..🕊🌱 چون امید تنها قدرتیه که میتونه تو رو به مقصدت برسونه(:️ https://t.me/nimiazghalbm_ea                                 لینک کانال تلگرامم لطفا عضو شین خوشحال میشم اونجام حمایتم کنین🥲
خب پس اونم خوشش اومده ک اومدن وادامه دادن و نظرتو پرسیده دیگه پیش پیش تبریک میگم 😍😍😍😍 تو اخرش ن ...

ممنونم گلم نه یادم رفت فقط گفتم تو غریبه ای خیلی میترسم.گفت من بهت قول میدم بهت وفادار بمونم وخسیس نباشمو تکیه گاهت باشم😢

@کیک_کاکائویی     @roze_meshkiii     @مااااااارین     ...

خب خداروشکر ولی به یکی دو جلسه بسنده نکن اگه سوالاتتو بپرسی نظرشو بدونی خیلی خوبه سوالاتت اگه یادت میره یه سرچ بزن گچگل بنویسشون یادت نرن این حقم به اون بده ازت بپرسه