2777
2789
عنوان

میشه بگین نفرت و کینه نسبت به یه نفرو چجوری میتونم از بین ببرم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 27 پست
صبور باش با تکرار درست میشه، ذهنتو منحرف کن، من حتی برای اون طرف تا زنده بود ارزوی خوشبختی می کردم و ...

چه دل بزرگ و مهربونی داری

چشم ممنون از توصیه هاتو راهنماییت عزیزم🌹😘🌹😘

منم همین حس ودارم اسی حالم خرابه البته من کسیه که باشوهرم بهم خیانت کرد

من بهش بدی نکرده بودم😔

بهش اعتماد کردم

بعضی وقتا دلم میخواد بیاد ازم معذرتخواهی کنه هر چند نمیبخشمش اما😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صبور باش با تکرار درست میشه، ذهنتو منحرف کن، من حتی برای اون طرف تا زنده بود ارزوی خوشبختی می کردم و ...

اخه چجوری مثلا من برا کسی که خوشبختیمو گرفت وبا شوهرم بهم خیانت کرد ارزوی خوشبختی کنم ایا واقعا شدنیه؟

چرا من از خدا میخوام با جشام ببینم تقاصشو

اخه چجوری مثلا من برا کسی که خوشبختیمو گرفت وبا شوهرم بهم خیانت کرد ارزوی خوشبختی کنم ایا واقعا شدنی ...

ببین عزیزم بخششی وجود نداره اون بالاخره باید تقاص بده چون بدی کرده اول گفتم می سپری به خدا و بهش اعتماد می کنی که تقاصشو می گیره قسمت دوم که گفتم در واقع روشیه که تو خودتو آروم می کنی در واقع بار سنگین از روی دوشت برداشته میشه به عهده خدا گذاشته میشه،

دوستم غم نبینی

منم همین حس ودارم اسی حالم خرابه البته من کسیه که باشوهرم بهم خیانت کرد من بهش بدی نکرده بودم😔 به ...

عزیزمممم🥲☹️

خدا لعنت کنه ادمایی که مسبب از هم پاشیدن یه خانواده میشننن🤦‍♀️🤦‍♀️میدونم سخته ولی قدر دان خدا باش که چهره ی واقعیش برات رو شدو شوهری که صد درصد لیاقت تو واحساساتتو نداره .

خیانتوهیچ جوره نمیشه توجیح کردو فرصت به خیانکارم یعنی باز داری مجوز آسیب رسوندن به خودتو به طرف میدی

نکنه من اینجوری فک کنم خدا هم بگه این بخشیده وتقاص نگیره

نه عزیزم اصلا اینطوری نیس خدا از حق خودش میگذره ولی از ناحقی که به بنده هاش میشه هرگز !!کارماشو پس میده جوری که صدای بی ابروییش به گوش خیلیا برسه

یه فکتی خوندم نوشته بود خدا زمینو گرد آفرید که از چپ میزنی از راست بخوری

عزیزمممم🥲☹️ خدا لعنت کنه ادمایی که مسبب از هم پاشیدن یه خانواده میشننن🤦‍♀️🤦‍♀️میدونم سخته ولی قد ...

ولی من بهش فرصت دادم چون به نظرم شوهرم با مردای دیگه خیلی فرق داره

برام دعا کن

تو تاپیکامم در مورد این موضوع نوشتم

نه عزیزم اصلا اینطوری نیس خدا از حق خودش میگذره ولی از ناحقی که به بنده هاش میشه هرگز !!کارماشو پس م ...

خدا از دهنت بشنوه من بخاطر زندگیم ابروشو نبزدم نخواستم زندگیم بپاشه اما از خدا خواستم خودش رسواش کنه