2777
2789
عنوان

بچه ها من با یه پسر تو رابطم بیاین

221 بازدید | 15 پست

از نظر اخلاق و شخصیت و وضعیت مالی خوبه 

متعهد وچشم پاکه اولین باره تو رابطه هس خیلی میخادم همیشه پشتمه هرکاریم بگم انجام میده و واقعا برام ثابت شدس ک عاشقمه منم بهش وابسته شدم یه روز نباشه زندگیم بی معنیه ولی قیافش خیلی خوب نیست همین باعث میشه الکی باهاش دعوا کنم وبعد دلم بسوزه 

بچه هابرام خیلی سخته دیگه باهاش در ارتباط نباشم نمیدونم چ کنم ولی می‌دونم نمیتونم به عنوان مرد ایندم نگاهش کنم و نمیخام وابسته بشیم 

حتی یه بارم گفتم ولی اون میگه مهم الانه تهش مهم نیس 

چکار کنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره تجربه اش رو دارم اگه به دلت نیست نکن نه خودت و نه اون رو بدبخت نکن 

چجوری بفهمیم دلمون باهاش نیس ؟؟من قبلا با کسی ارتباط داشتم قیافش دل نشین ولی اخلاق رفتار عنننن.کات کردم..الان یک ماه با یکی‌ حرف میزنم قیافش بدم نمیاد ولی بگم دلمو برده نه اما  طبق شناخت یک ماهم خیلی آقا و‌مهربون و حمایتگر و‌باادبه..البته شناخت خیلی بیشتر باید باشه

دوماه یکی دوبار هم بیرون رفتیم 

سنتون میگی...

منم با یکی‌ یک‌ماه حرف میزنم زشت نیس اما ب‌ دلمم نشست اما خیلی اخلاق داره..برای ازدواج میخاد نمیدونم‌ چی‌کنم.دوبار دیدمش

سنتون میگی... منم با یکی‌ یک‌ماه حرف میزنم زشت نیس اما ب‌ دلمم نشست اما خیلی اخلاق داره..برای ازدوا ...

بیست سالمه

همینم ازدواج هست هیچوقت نمیتونم به چشم شوهر نگاهش کنم با اینکه خیلی عاشقانه و خوش اخلاق ولی خب