2777
2789
عنوان

نامزدم ازم میخاد خانه دار بشم....

1511 بازدید | 60 پست

من ۲۳ سالمه ایشون ۳۴

من همیشه مستقل بودم بااینکه دانشگاه نرفتم ولی شغلای مختلفی داشتم و جدیدا لاین میکاپ شنیون یاد گرفتم

ولی نامزدم که وضعیت مالیش خیلی خوبه میگه خانه دار شو نیازی نیس کار کنی دست به جیبم هست هیلی

ولی یکم برام سخته بی هدف بشینم تو خونه بهم پول بده

مامانمم میگه حتما استقلال داشته باش لازمت میشه

خانومای خانه دار و غیر خانه دار بگن چجوری ترجیح میدین و اگه خانه دارین چطوریه وضعیتتون

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

ادما با هم فرق دارن. من باشم ب هیچ وجه زیر بارش نمیرم. تو جامعه بودن و استقلال برا زن خیلی خوبه.من بودم کارمو کمتر میکردم ولی بیکاری رو ابدا قبول نمیکردم. البته گفتم ک ادما خیلی با هم فرق دارن

بقول نی نی سایتیا یجور با سیاست بگو ک راضی شه ب کار کردنت 

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم بیکاری را به هرچیزی ترجیح میدم درسم برای این میخونم که تحصیلات داشته باشم و بعدا بتونم یه درآمدی داشته باشم و بتونم به آرزوهام برسم. وقتی هم که فرد مناسب و پولدار را در آینده پیدا کردم کار نمیکنم و راحت از زندگیم لذت میبرم

فردایی خواهد رسید که در آرزوهایم زندگی میکنم.درخواست ندید قبول نمیکنم
بقول نی نی سایتیا یجور با سیاست بگو ک راضی شه ب کار کردنت 

با کار کردنم مخالف نیس اخه

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

ادما با هم فرق دارن. من باشم ب هیچ وجه زیر بارش نمیرم. تو جامعه بودن و استقلال برا زن خیلی خوبه.من ب ...

من چندین ساله کار کردم همیشه چون زن بودم حقمو خوردن

کار کردن زن استقلاله به شرطی که حقوقش رعایت شه نه اینکه به هر قیمتی مستقل شه

بنظرم اگه همسرت وضعش خوبه کار نکن،،میگی دست به جیب هم هست.به جای کار هم برو کلاس رقص و باشگاه و شنا ...

میترسم چندسال بعد دچار مشکل بشیم 

من خجالت میکشم پول بگیرم ازش

با کار کردنم مخالف نیس اخه

گفتی میخاد خانه دار بشی خب اگ مخالف نیس مشکل چیه

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
گفتی میخاد خانه دار بشی خب اگ مخالف نیس مشکل چیه

میگه کارت کم باشه و بعد بچه هم کار نکنی

من چندین ساله کار کردم همیشه چون زن بودم حقمو خوردن کار کردن زن استقلاله به شرطی که حقوقش رعایت شه ...

خب این دیگه بستگی ب خودتون داره. من کار و رشتم جوری نیس ک حقمو بخورن. شما تلاش کن یاد بگیر بعد با کمک همین همسرتون میتونین برا خودتون سالن دار بشین. و جدا از همه این بحثا من ب شدت ب این عقیده دارم ک زندگی قابل پیشبینی نیست و به ادم ها هم اعتباری نیس. انشالله ک زندگیتون پایدار باشه همیشه و خوشبخت باشین ولی یه وقتایی همین کتر داشتن و استقلال ب زن خیلی قدرت میده و خیلی جاها برا تصمیماتش راحت تر میتونه عمل کنه

میترسم چندسال بعد دچار مشکل بشیم  من خجالت میکشم پول بگیرم ازش

حق داری گلم،،به هر حال آدم از آینده خبر نداره.

اگه مخالف نیست و به زندگیتون لطمه وارد نمیشه پس برو سر کار.بعدشم پول گرفتن از همسر که خجالت نداره  

خب این دیگه بستگی ب خودتون داره. من کار و رشتم جوری نیس ک حقمو بخورن. شما تلاش کن یاد بگیر بعد با کم ...

من بهترین تصمیمم اینه ارایشگاهو همچنان ول نکنم

ولی خب چون تک فرزندم هستم اگه به مشکل بربخورم خانوادم برام پول و سرمایه گذاشتن خودمم هنر و کار بلدم محتاج نمیشم

حق داری گلم،،به هر حال آدم از آینده خبر نداره. اگه مخالف نیست و به زندگیتون لطمه وارد نمیشه پس برو ...

خجالت داره کاش خودش بدون اینکه من بگم پولو بده