من۲۰سالمه از بچگی خیلی سختی کشیدم چون دختر بودم مادرم خیلی عذابم میداد و هنوزم میده از بچگی با لباس کهنه دختر خاله هام بزرگ شدم در صورتی که همیشه لباسای داداشام نو بودن همیشه از بچگی منو هرزه صدا میکرد الان۲۰سالمه از۱۸سالگی بعد از دیپلم چون بهم پول نمیدادن مجبور شدم درسو ول کنم و برم سرکار الان دوست مادرم منو برای پسرش خاستگاری کرده و من از اون پسر متنفرم هیچی نداره۲۷سالشه نه خونه داره ن ماشین ن کار و وقتی میبینمش حالت تهوع میگیرم و به هیچ عنوان بهش علاقه ندارم اما مادرم میگه باید وباید باهمین ازدواج کنی اون پسره هم میدونه من نمیخامش اما دس بردار نیست نمیدونم چیکار کنم خاستگار دیگه ای هم ندارم وقتی زخم زبون میزنه خیلی میشکنم خیلی نابود میشم😔الانم قراره عید بیان خاستگاری من نمیدونم چیکار کنم همش دعا میکنم یه خاستگار خوب تا قبل عید پیدا بشه من ازدواج کنم با ادم درست حسابی برام دعاکنین😔💔
وزن شروع : ۸۱/۵۰۰. وزن الان : ۶۹/۹۰۰. وزن هدف : ۵۵
زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیز درسته تا الان خیلی ضربه خوردی ولی الان خب چون خودت داری سرکار میری مستقلی ولی سر این قضیه ازدواج خواهش میکنم مظلومانه قبول نکن چون فردا بچه دار میشی از یک ادمی که لیاقت تو دختر زحمت کش رو نداره و خودت به عذاب میفتی با اون بچه و یک شوهر بی غیرت امیدوارم خیلی زود یک ادم با درک و شعور ازدواج کنی و غصه هیچی رو توی این سن کم نخوری و خیالت اسوده شه♥️