منو پسرخاله م ۴ سال باهم بودیم یبار دعوا کردیم من ی شهر دیگه بودم وقتی برگشتم با دختر عموش نامزد کرده بود🥲🥲
من بلاکش نکروم چون دیگه پیامی نمیدادیم اون بعضی وقتا پیام میداد حالمو میپرسید ولی اصلاااا حرف برگشت ب رابطه نمیزدیم من حتی یبارم پیامش ندادم ههفته ای دوهفته ای یبار پیام میداد دختر خاله مغرور چطوره ....
یا میگم برم همه چیو درباره دختره بهش بگم و زندگیشون خراب کنم وقتی این فکرا میاد تو ذهنم از خودم متن ...
ولش کن همین که اون دوتا با همن بسه
بخوای رابطه اشون و خراب کنی بیشتر بهشون کمک میکنی 😂🫤
زندگی مینیمالیستی چجوریه؟ یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وای چ دلم با حرفت خنک شد 😂😂یکی از اون حرفاس ک هروقت یادشون افتادم میاد تو ذهنم
من با یه پسره دوست بودم با وعده ازدواج باهام بود دو سه ماه گذشت گفت بیا خونمون و فلان گفتم نه! با یه بهانه مضخرف ولم کرد رفت منم بچه بودم خیلی حالم بد شده بود ، بعد چند سال فهمیدم با همکلاسیم ازدواج کرده همکلاسیم هم چند سال دوست پسر داشت و.... همونجا دلم خنک شد گفتم ببین درو تخته جور شدن😑😂😂
زندگی مینیمالیستی چجوریه؟ یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰
ان شاءالله یه بخت خوب نصیبت بشه این روزا برات جبران بشه ببخش تا زندگی روی خوششو بهت نشون بده