2777
2789

منو پسرخاله م ۴ سال باهم بودیم یبار دعوا کردیم من ی شهر دیگه بودم وقتی برگشتم با دختر عموش نامزد کرده بود🥲🥲

من بلاکش نکروم چون دیگه پیامی نمیدادیم اون بعضی وقتا پیام میداد حالمو میپرسید ولی اصلاااا حرف برگشت ب رابطه نمیزدیم من حتی یبارم پیامش ندادم ههفته ای دوهفته ای یبار پیام میداد دختر خاله مغرور چطوره ....

الان بقیه ش میگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه ل ا ش ی بودهههههههه اه

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

بعد یبار گفت هیشکی ب مهربونی تو نبود و ولی دیگه نشد و فلان من کریههه میکردم ولی بهش گفتم شاید اون برات بهتره 

فلانی خیلی دختر خوبیه چندبار باهاش هم صحبت شدم واقعا دختر خوبیه و فلان 

بهم گفت خدایی چیزی ازش نمیدونی با کسی بوده نبوده؟

وقتی نامزد داشت بهت پیام می داد؟

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474