2777
2789

مادربزرگ خدا نیامرزم سر ازدواج پدرم و مادرم گرفت   بد اومد ولی چیزی نگفت و بعد اینکه بدنیا اومدم گفت زندگیمون زهر بود با مریضی خواهرم ک بیماری ب ارث رسیده از پدرمون هست بدتر شد. هیچ وقت نمیتونم مادربزرگ ب حساب مسلمونم رو ببخشم هیچ وقت! 

به حرف قران گوش نداد مریضی پدرمم پنهون کردن

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
مادربزرگ خدا نیامرزم سر ازدواج پدرم و مادرم گرفت   بد اومد ولی چیزی نگفت و بعد اینکه بدنیا اومد ...

من با شوهرم دعوا کردم اومدم قهر خونوادم گفتن محاله بزاریم برگردی  . من و شوهرمم اشتی کردیم خلاصه رفتم پیش کسی ک واقعا سیده جدش پیامبره اصلا ادم معروفیه و مومنیه تو شهرمون سنشم بالاس ۸۰ .۹۰ سالشه 

گفتم واسم ی استخاره بگیر برگردم یا ن .  گفت برگرد خوشبخت میشی ولی ستاره و طالعتون یجوریه یکی از طرفاتون همیشه ناراضیه و مخالفه . اون خبر نداشت خونواده خودمه  یعنی تا ابد خونواده من از بخت من مینالن ؟؟؟   مامانم بابام اصلا طرف من از شوهرم خوششون نمیاد 😔 از روز اولم همینجور بوده   ولی من پیش شوهرم حالم خوبه خوشبختم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با شوهرم دعوا کردم اومدم قهر خونوادم گفتن محاله بزاریم برگردی  . من و شوهرمم اشتی کردیم خلاص ...

مهم خوشبختی خودت و شوهرت و بچه‌هات هستن. خانواده‌ات هم باید دلیل درستی داشته باشن وگرنه با دبدن خوشبختیت چرا ناراحت باشن. بخدا من تا ابان امسال مادربزرگم رو لعنت نمیکردم با اینکه با بیماریمون حق ازدواج رو ازمون گرفت ولی با بد شدن حال خواهرم مدام لعنتش میکنم و دیگه برام مهم نیست ک مرده چون اون دم تز خ ا میزد و مسلمونی ولی ب حرف قران گوش نکرد. من تا حالا استخاره‌ای نگرفتم ولی بنظرم کسی ک معتقده باید گوش کنه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!