2777
2789

بهت قرص میدن یا زیر زبونی یا واژینال چون هفته ات کمه تقریبا دو ساعتی میشه میفته 

خدایا شکرت که هوامونو داری😍هوای همه دوستای نی نی سایتی هم داشته باش ،🙏الهی و ربی من لی غیرک ⁦❤️⁩پس خودت همراه زندگیمون باش و عزیزانم و در پناه خودت حفظ کن 🙏🥰😍دخترم و پسرم قد یک دنیا دوستتون دارم ⁦❤️⁩خدایا شکرت به هزار و یک دلیل  🙏🙏🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من سقط کردم نه هفته بودم دوتا واژینال یدونه زیر زبونی هر یکساعت بیار دمنوش زعفرون و نباتم زیاد بخور ک راحت تر سقط بشه کن ک موقع سقط درد نداشتم ولی بدش داشتم حدود یک ماهم خون ریزی وحشتناک داشتم

شما تجربه داشتی؟

سه بار 😓

خدایا شکرت که هوامونو داری😍هوای همه دوستای نی نی سایتی هم داشته باش ،🙏الهی و ربی من لی غیرک ⁦❤️⁩پس خودت همراه زندگیمون باش و عزیزانم و در پناه خودت حفظ کن 🙏🥰😍دخترم و پسرم قد یک دنیا دوستتون دارم ⁦❤️⁩خدایا شکرت به هزار و یک دلیل  🙏🙏🙏
منم یکشنبه سقط،میکتم تقریباً ۶هفتم منم خیلی میترسم

من فردا تازه میرم پیش دکتر چون امروز بی بی چک زدم مثبت شد بنظرتون راضی میشه سقط کنه برام؟

هزینه چقد ازت میگیرن؟

من فردا تازه میرم پیش دکتر چون امروز بی بی چک زدم مثبت شد بنظرتون راضی میشه سقط کنه برام؟ هزینه چقد ...

دکتر به هیچ وجه اینکار رو نمیکنه مگر اینکه برین جایی غیر قانونی انجام بدن

کاش نی نی شما الان تو دل من بود

هم شما خوشحال میشدی هم من❤️

۲ تا تاپیک دیروز و امروز کذاشتم راهنمایی میخواستم دریغ از یک پاسخ😕