2777
2789
عنوان

ترک پوستی قرمز

12544 بازدید | 24 پست

دوس دارم گریه کنمم کل بدنم ترک پوستی قرمزه

پاهام که کلا...

جدیدا پهلوهامم ترک ترکی شده..

سینه باسن...

چیکار کنم؟بنظرتون بهترین درمانش چیه؟

برای پوست صورتم دکتر پوست رفته بودم گفته بود درمان نداره مگه میشه اخه علم اینقدر پیشرفت کرده برای ترکای پوستی درمان نباشه..

ضد ترک پریم

صابون فیروز بچه حاوی روغن نارگیل

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرمزه دیگه؟ اگه قرمزه درمان میشه

هرروز صبح و شب لوسیون بدن بزن به کل بدنت

و روی نواحی که ترک داره کرم مخصوص ترک بدن بزن همه جا هم پیدا میشه

اگه الان که قرمزه بزنی خیلی تاثیر داره

ولی اگه سفید باشن نه واقعا درمان ندارن

خودتون استفاده کردین؟

صابون رو بله و راضیم

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
قرمزه دیگه؟ اگه قرمزه درمان میشه هرروز صبح و شب لوسیون بدن بزن به کل بدنت و روی نواحی که ترک داره ...

برای من سفید بوده خیلی بهتر شده با صابون بچه

چون روغن نارگیل داره خیلی خوبه

برو دکتر. میگن تا قرمزه درمانپذیره

رفتم دکتر برای صورتم بعد همینجوری گفتم ترک دارم گف چه رنگین گفتم قرمز گفت ترک هیچ درمانی نداره ولی اگ میخای کرم بنویسم گفتم وقتی درمان نداره ولش کن دیگ

ببخشید هرروز میزنید؟

عزیزم من چون ورزشکارم هرروز میرم حموم و بله میزنم

عزیزم چاق هستید؟؟ من تا پارسال ۸۰ کیلو بودم شکم و سینه و پهلو و پا و بازو و.. همش ترک پوستی قرمز شد ...

عزیزم داخل ۶ ۷ ماه رژیم افزایش وزن گرفتم...

مردم اندامم یکم خوب شد توپر شدم

الان کل پاهاممم پهلو سینه همش ترکککککگ اصن یه چیز میگم یه چیز میشنوی

خیلیههههه