2777
2789
عنوان

خونتون الان تو چ وضعه از نظر نظافت خودم ک...😒😶‍🌫️

| مشاهده متن کامل بحث + 1548 بازدید | 98 پست
دقیقا نه مبل داریم نه چیزی چون یه پذیرایی ۲۴ متری مبل بذاری جا نمیشه بشینی و با دو تا بچه بریز بپاش

بیخیال با بچه کوچیک همینه پسر عمم بچش تلویزیون 43 رو انداخت زمین شکست تازه یه ماه بود خریده بودن

حرص نخور دور از جون شما یکی از فامیلامون با برادراش  سر سند دعواشون میشه اون زنه میمیره سرخونه ...

درست میگی شما

ولی بیشتر حرص من سر پر رو بودن طرفه

بگذریم ممنون از نظرت برام قابل احترامه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا من خونه بابامم کوچیک بود همیشه اسم مبل میاوردم بابام میگفت اگ مبل میخاین  تلویزیون بزارین ...

من خودم مبل نمیگیرم مامانم و مادر شوهرم میگن بگیر میگم برا چی بابا خونه ی ما خیلی مهمون میاد مثلا یهو ۲۲ ،۲۳ نفر همزمان دعوت میکنم مبل بذارم کجا سفره باز کنم 

روزی...جایی...زمانی /// عاشق اگر شدی خوب باش/// خوب بودن قشنگترین حس دنیاست/// فقط درد دارد...:)
درست میگی شما ولی بیشتر حرص من سر پر رو بودن طرفه بگذریم ممنون از نظرت برام قابل احترامه

میدونم عزیزم مال کمی نیس ب دست آوردنش خیلی سخته هر چند ک من نمیتونم حتی بهش فکر کنم چون تاحالا یه میلیاردم نداشتن توخاندانمون ولی من میگم شما و سلامتیتون مهم ترین❤️

من خودم مبل نمیگیرم مامانم و مادر شوهرم میگن بگیر میگم برا چی بابا خونه ی ما خیلی مهمون میاد مثلا یه ...

اره بابا سنتی بهتره حالا مگه رو زمین بشینیم چی میشه اونم جا ک تنگ باشه آدم نمیتون مهمونیو اداره کنه

بیخیال با بچه کوچیک همینه پسر عمم بچش تلویزیون 43 رو انداخت زمین شکست تازه یه ماه بود خریده بودن

من عروسیم ۱۱ سال پیش بود تلویزیون ۴۲ ولی ال سی دی گرفتیم یخچال دوقلو سیلور بعد لباسشویی اتوماتیک گرفتیم وسیله برقی هم بابام اینا همه چی خریدن دستشون درد نکنه از عروسیم به اینور فقط سه تا فرش گرفتم همه چیم قدیمی شده ولی قدرشون رو باید بدونیم  

روزی...جایی...زمانی /// عاشق اگر شدی خوب باش/// خوب بودن قشنگترین حس دنیاست/// فقط درد دارد...:)
میدونم عزیزم مال کمی نیس ب دست آوردنش خیلی سخته هر چند ک من نمیتونم حتی بهش فکر کنم چون تاحالا یه می ...

منم فک نکن خیلی پولدارم

نه همه ی طلاها مو باغمونو فروختیم بابام و داداشامم طفلک سرمایه هاشونو دادن سر قضیه اعتماد

آخه هر روز ولمون نمیکرد انقد میگفت پولتونو بدین من براتون سرمایه گذاری کنم

من وداداشم میخواستیم هر دومون خونه بخریم ولی انقد تو گوشمون خوند که خامش شدیم

میتونستیم الان تو خونه ی خودمون باشم وصاحب خونه باشیم که نشد

اتفاقا قدیمی بهتره جنسشون بهتره الانیا همه بونجل شده

اره خدا روشکر گوش شیطون کر فعلا دارن کار میکنن 

منم فک نکن خیلی پولدارم نه همه ی طلاها مو باغمونو فروختیم بابام و داداشامم طفلک سرمایه هاشونو دادن ...

آخه چجوری اعتماد کردین مگ خواهر شوهرت میخواست رو چی سرمایه گذاری کنه ؟؟؟کاش خونه میخریدین

شکست سختیه ولی عبرت بگیرین ب کسی اعتماد نکنین شکایت کردین پیگیر باشین

نه متاسفانه شکایت نکردیم چون نمیدونم بعد شکایت تبعاتش چیه؟

ممکنه زندگیم ازهم بپاشه دوتا بچه دارم

اره خدا روشکر گوش شیطون کر فعلا دارن کار میکنن 

اهوم مهم همینه راحت باشی من خودم خونه اجاره ای شوهرم برام از این لباسشویی دو قلو گرفت یه ماه نگذشت خراب شد تازه یه سال ازدواج کردم بادست میشستم تا بعد شیش ماه درستش کرد