2777
2789
عنوان

خونتون الان تو چ وضعه از نظر نظافت خودم ک...😒😶‍🌫️

| مشاهده متن کامل بحث + 1548 بازدید | 98 پست

من همیشه خونه م شلخته س هرچی جمع میکنم فایده نداره

پسرام مدام در حال زیر و رو کردن خونه ان 

لباسارو از کشوها میریزن بیرون

تو کابینتارو به هم میریزن

مدام ظرف و ظروفم و میبرن برای بازی

روز نیس که چیزی نشکنن یا خراب نکنن

مدام درحال آزمایشن

خاک گلدونارو میریزن رو فرش

هرچی میخورن کل خونه رو چرخ میزنن و میریزن حتی غذاشونم از سفره میبرن تو حال جلو تلوزیون 

با چرخ خیاطی کار دارن

مبلم چرمیه روکش چرمارو با ناخون میکنن

دیروز شمعدونیموشکستن

دیگه نا امید نامیدم

اوضاع مالمونم داغون شده نمیتونم هیچ وسیله ای عوض کنم

الان که اینارو مینویسم بغض کردم

تمام سرمایه مونو از دست دادیم

حالم از زندگیم به هم میخوره

خونه ی ما به ظاهر تمیز و برعکس همیشه ظرف تو سینک نیس 😅 ولی خب باطن خونه کثیفه و اساسی تمیز کاری میخواد 

روزی...جایی...زمانی /// عاشق اگر شدی خوب باش/// خوب بودن قشنگترین حس دنیاست/// فقط درد دارد...:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوروز مادرشوهر اینجا بود.دیشب بعد شام خواهرشوهرم با ۴ تا بچه اومد .بعدشم مادرشوهرم رفت.خودم یه پسر ۵ سال دارم.الانم باردارم.از صبح که پاشدم چسبیدم به خونه.همه جارو تمیز کردم.جارو موند واسه فردا.از خستگی افتادم همینجا.شامم که نداریم..کاش یکی یه ظرف غذا برام برسونه

من همیشه خونه م شلخته س هرچی جمع میکنم فایده نداره پسرام مدام در حال زیر و رو کردن خونه ان  ل ...

عزبزم اینطوری نگو انشالله همه چیز  درست میشه همه چیز ک پول نیست اما میدونم سخته با داشتن بچه و کثیفکاریاشون اما میگذره این روزام 

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی :)
من همیشه خونه م شلخته س هرچی جمع میکنم فایده نداره پسرام مدام در حال زیر و رو کردن خونه ان  ل ...

ببین بخدا خونه ی ما هم همینه بخدا شاید یکم بیشتر از این چیزایی ک گفتی ولی چه میشه کرد اگه مهمون سر زده نمیاد بیخیال ما با این تفاسیر هر روز ممکنه یکی زرتی در بزنه بیاد تو و همشون هم خانواده ی شوهر منم خسته م اون روز جاریم اومد دید خونه نامرتبه 

روزی...جایی...زمانی /// عاشق اگر شدی خوب باش/// خوب بودن قشنگترین حس دنیاست/// فقط درد دارد...:)

خدابزرگه الان من مبل ندارم تخت ندارم جارو برقی ندارم چرخ گوشت ندارم وووووووو.... ولی خدارو دارم گهی زین ب پشت گهی پشت ب زین عزیزم 

عزبزم اینطوری نگو انشالله همه چیز  درست میشه همه چیز ک پول نیست اما میدونم سخته با داشتن بچه و ...

دلم خیلی شکسته

تمام دارایی مونو دادیم خواهر شوهر خیر ندیده م باهاش کار کنه همه رو از بین برد خودشم فراریه حتی یه زنگم نمیزنه

حسرت همه چی به دلم مونده

خدابزرگه الان من مبل ندارم تخت ندارم جارو برقی ندارم چرخ گوشت ندارم وووووووو.... ولی خدارو دارم گهی ...

منم دقیقا جاروبرقی سوخته تخت نداریم چون جا نداریم بذاریم هر وسیله هم دارم برای جهیزیه مه و باید قدر بدونیم

منم دقیقا جاروبرقی سوخته تخت نداریم چون جا نداریم بذاریم هر وسیله هم دارم برای جهیزیه مه و باید قدر ...

اهوم الان خونه من چنتاپشتی دارم ک اونام نو نیس ولی خب خدا سلامتی ودل خوش ب آدم بده چنتا تیرو تخته دردی دوا نمیکنه

اهوم الان خونه من چنتاپشتی دارم ک اونام نو نیس ولی خب خدا سلامتی ودل خوش ب آدم بده چنتا تیرو تخته در ...

دقیقا نه مبل داریم نه چیزی چون یه پذیرایی ۲۴ متری مبل بذاری جا نمیشه بشینی و با دو تا بچه بریز بپاش

خدابزرگه الان من مبل ندارم تخت ندارم جارو برقی ندارم چرخ گوشت ندارم وووووووو.... ولی خدارو دارم گهی ...

من همه چی داشتم یعنی بابام همه چی برای جهیزیه م گذاشت ولی از وقتی ازدواج کردم حتی یه وسیله نه اضافه کردم نه عوض کردم هرجا مشکل مالی ای چیزی بوده بابام کمکمون کرده

دریغ از یه کمک از سمت خانواده شوهرم

حتی خود شوهرمم عادت کرده هرچی میشه میگه از بابات بگیر

دیگه خسته شدم

خواهر شوهرم ده میلیارد سرمایه من و خانوادمو برده الان معلوم نیست کجاست

دقیقا نه مبل داریم نه چیزی چون یه پذیرایی ۲۴ متری مبل بذاری جا نمیشه بشینی و با دو تا بچه بریز بپاش

دقیقا من خونه بابامم کوچیک بود همیشه اسم مبل میاوردم بابام میگفت اگ مبل میخاین  تلویزیون بزارین تو حیاط از تو پنجره نگاه کنیم 😂😂😂😂🤭

من همه چی داشتم یعنی بابام همه چی برای جهیزیه م گذاشت ولی از وقتی ازدواج کردم حتی یه وسیله نه اضافه ...

حرص نخور دور از جون شما یکی از فامیلامون با برادراش  سر سند دعواشون میشه اون زنه میمیره سرخونه خو کجارو گرفت برا مال دنیا غصه خورد