2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حال داشته باشم برای خودم فرنی یا کاچی درست میکنم به مقدار کم با چایی میخورم 

میوه متاسفانه خیلی کم میخورم معده ام مشکل داره 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
حال داشته باشم برای خودم فرنی یا کاچی درست میکنم به مقدار کم با چایی میخورم  میوه متاسفانه خیل ...

سیب خوبه بخور

هر طرحی که بخوای اکسسوریشو درست میکنم براات.            پیج اینستام: wood__witcher
سیب خوبه بخور

باسه گلم سعی میکنم بخورم سنی ندارما ولی اینقدر استرس و تنش داشتم که رفلاکس معده شدید دارم 😔😔

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
باسه گلم سعی میکنم بخورم سنی ندارما ولی اینقدر استرس و تنش داشتم که رفلاکس معده شدید دارم 😔😔

منم سنی ندارم ولی مشکل معده و گوارش دارم🥲

منم زندگیم سخت و پرتنش بود

هر طرحی که بخوای اکسسوریشو درست میکنم براات.            پیج اینستام: wood__witcher
منم سنی ندارم ولی مشکل معده و گوارش دارم🥲 منم زندگیم سخت و پرتنش بود

پس هم درد هستیم خدا ایشالا اول از همه سلامتی روحی و جسمی رو نصیب بندگانش بکنه 

تو ایران به سلامتی روح کسی اهمیت نمیده چون تا دهن واکنه چهار تا قرص اعصاب میندازن جلوش انگ روانی میزنن وگرنه 90 درصد بیمارهای از همین اعصاب هست 

پس هم درد هستیم خدا ایشالا اول از همه سلامتی روحی و جسمی رو نصیب بندگانش بکنه  تو ایران به سلا ...

اره😔

واقعا سخته من ک دیگ متنفرم ازین دکترا فقط پوول

تاپیک اخرم خواستی بیا🥲❤️