2777
2789
عنوان

چک کردن گوشی

871 بازدید | 43 پست

بچه ها شما اجازه میدین همیرتون گوشیتونو چک کنه؟ من تاحالا گوشی اونو چک نکردم اونم همینطور. ولی جدیدا حس میکنم خیلی رو تماسا و پیامام حساس شده. دلیلشم نمیدونم. ولی وقتی گوشیم زنگ میخوره میپرسه کیه یا مثلا تمرکز میکنه ببینه با کی دارم حرف میزنم در صورتی که قبلا اینطوری نبود. امروزم گوشیش خاموش شده بود گفت گوشیتو بده میخوام به فلانی زنگ بزنم. بعد دیدم رفته تو پیامام وقتی دید دیدم گفت فلانی بهت پیام داده. (مثلا میخواست بگه چون دیدم پیام اومده دستم خورد و عمدی نبود) من واکنش خاصی نشون ندادم ولی اصلا خوشم نیومد از کارش. طبیعیه؟ چیکار کنم به نظرتون؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حساسش نکن. نشون بده در این مورد هیچ ترسی نداری، خود به خود بعد یه مدت اعتمادش برمیگرده

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

اگر تکرار شد بگو و سعی کن پیامایی که دوست نداری یه موقع ببینه پاک کن که اون لحظه که میگیره نگاه میکنه مضطرب نشی درست میشه

یه وقتا فضولیشون گل میکنه

البته اگه یه مدت باشه چون میگی قبلا اینجوری نبود

من رمز گوشیمو بلده برامم مهم نیست چک کنه یا ن 

البته هر وقت می‌ره جلوی خودم اینکارو می‌کنه ن ب نیت چک کردن و شک داشتن 

ولی خودش دوسنداره من ب گوشیش دست بزنم 😕

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤

حتما یکبار پیام یا تماس یا رفتار مشکوکی از شما دیده  که اعتمادش رو از دست داده 

من حدود یک سال نامزد کردم . ماه اول فقط یکبار گوشیمو برداشت و همه مخاطبین رو نگاه کرد و با کنجکاوی می‌پرسید این کیه یا اون کیه 

و یک بار هم دو سه ماه پیش گوشیمو برداشت که کار داشت . تمام 

دیگه  دست نمیزنه . ولی هر وقت زنگ یا پیام میاد میپرسه کیه ؟؟؟ ولی دیگه نگاه نميکنه به گوشیم