2777
2789
عنوان

مجبورم از دخترم دست بکشم

4947 بازدید | 135 پست

دوستان خیلی حالم بده از دیشب فقط یکسره دارم گریه میکنم چند بارم دچار نفس تنگی شدم و فکر کردم دارم میمیرم حتی خود شوهر اشغالم هم خیلی ترسید

در دلم آشوبی ست که خدا داند و من😔😔

ما ۷ سال که ازدواج کردیم و تو این ۵ سال اخر مشکلات زیادی داشتیم شوهرم بارها و بارها بهم خیانت کرده اما هر بار از زیرش در می‌ره و قبول نمیکنه یا میگه دشمنانم این کارو کردن برام پاپوش دوختن یا دوستام با گوشیم پیام دادن یا پیچ اینستام مال نیست برای بچه هاست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا الان صبوری کردم تحمل کردم خیلی سخت بود اما تحمل کردم تا دیشب حدود ساعت یک و نیم شب دخترم منو از خواب بیدار کرد دستشویی کردم بعد این که بردم سرویس گوشی شوهرم رو برداشتم که ببینم ساعت چند هست

دید یه نفر که شماره ش هم سیو بود بهش پیام داده عشقم تولدت مبارک باشه تا ابد برام بمونی قشنگ ترین اتفاق زندگیم،🥰😘❤️🌹

اصلا دنیا دور سرم می‌چرخید سریع شماره طرف رو ذخیره کردم و با خط خودش زنگ زدم

که یهو صدای کف و جیغ و هورا اومد انگار یه دور همی داشتن تا دیدن شوهرم رنگ زده خوشحال شدن یه خانومی جواب داد شوهرمم مدام داد میزد فلانیه فلانیه اسم یه دوستش رو میبرد که خانوم قطع کرد و دیگه هر چی زنگ زدم جواب نداد خیلی بحث کردیم ولی بازم قبول نمیکنه خیانت رو منم دیگه بریدم امروز با یه وکیل تماس گرفتم فردا قرار دارم

دید یه نفر که شماره ش هم سیو بود بهش پیام داده عشقم تولدت مبارک باشه تا ابد برام بمونی قشنگ ترین اتف ...

جواب داد فهمیدی کیه ؟ یکی از زن ها ی فامیل نیست اکثرا فامیل کرم میریزه 

دید یه نفر که شماره ش هم سیو بود بهش پیام داده عشقم تولدت مبارک باشه تا ابد برام بمونی قشنگ ترین اتف ...

بازم خداراشکر تو رمز گوشیشو بلدی 🤦‍♀️

استراحت میکنم.فقط یک روز درمیون میرم بیمارستان تا سرم نزنم سرپا نمیشم.خیلی دردکشیدم این چندوقت🥲خداکنه زمستون دیگه کارمون درست بشه مردم از نبودنت کنارم🥺❤️🫀

وقتی زنگ زدی شوهرتم کنارت بود؟

استراحت میکنم.فقط یک روز درمیون میرم بیمارستان تا سرم نزنم سرپا نمیشم.خیلی دردکشیدم این چندوقت🥲خداکنه زمستون دیگه کارمون درست بشه مردم از نبودنت کنارم🥺❤️🫀

لعنت به خانومی که بین زن و مرد متاهل جدایی میندازه💔

لععنت بهشون خدا بزنه همشونو

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

مجبورم برای حق الوکالت طلامو بفروشم دخترمم نمیتونم نگه دارم چون مجبور میشم برم سرکار کسی هم نیست در نبود من نگهش داره مادرم پیر و زمینگیر هست تو رو خدا برام دعا کنید بتونم تا آخرش پیش برم و کم میارم تا شاید به آرامش برسم

لعنت به خانومی که بین زن و مرد متاهل جدایی میندازه💔 لععنت بهشون خدا بزنه همشونو

خداازرو زمین بر داره مرد خیانتکارا🤲🤲🤲💔