2777
2789
ببخشید استارتر ابنجا پرسیدم ..بچه ها من از بازوهای کراشم خیلی خوشم میاد روشون کراشم اونم فهمیده همش ...

عزیزم با کمال احترام راستش من خوشم نمیاد کسی تو تاپیکم درباره یچیز دیگه حرف بزنه و بنظرم زشته و خودمم اینکارو نمیکنم پس برو تاپیک خودت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید استارتر ابنجا پرسیدم ..بچه ها من از بازوهای کراشم خیلی خوشم میاد روشون کراشم اونم فهمیده همش ...

برو روانشناس 

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

بله اون بهتر از شما بوده براش و اوني هم كه قراره سر راه شما قرار بگيره بهتر از اون آقا خواهد بود، مط ...

من دیگه قید ازدواج رو زدم و دیگه نمیخوام ازدواج کنم فقط اون تو فکرمه ک چرا مگه من چیم از اون کمتر بود

نه من پسر خالم چند سال با هم بودیم یبار قهر بودیم من ی شهر دیگه بودم وقتی برگشتم با دختر عموش نامزد ...

خب قسمت هم نبودین

یا شاید تو اشتباهی اونو کیس ازدواج دیدی

همچین ادمی ک اینکارو کرده مناسب زندگی نیست از نظر من

میدونم به احساساتت اسیب زده ولی حتما مراجعه کن روانشناس کاربلد اگه هزینشو داری

زندگی خودتو چرا خراب میکنی این فکرای بیهوده چیه تو ذهنت

چند سالته الان و این قضیه کی اتفاق افتاده؟

پزشک عمومی

تو بگو چیکار کنم دلم داره اتیش میگره

آدم برای مرده ها هم تا یک مدت عزاداری می‌کنه 

زنده که عزاداری نداره تو خودتو پیر و کور و دق مرگ کنی کک احدی هم نمیگزه اون توای که جوانیت به هدر می‌ره و روزی به خودت میای که همه چی از دست دادی و راه بازگشت نیست 

اگر وقت داشته باشه از این کاربر کمک بخواه خیلی خوب راهنمایی می‌کنه @آنالیزا  

به من که خیلی کمک کرد 

❤️همسرم ،پسرم ❤️شما تنها میتوانید آخرین درمان من باشید و بی شک دیگران بیهوده میجویند تسکینم❤️
ینی هر چرتی هرجا به مغزت خطور کرد بیان نکن

ب تو ربطی نداره 

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   
۲۲ از ۱۴ سالگی عاشقش بودم از ۱۶ سالگی تا ۲۰ سالگی رل بودیم

اوووووه خیلی بچه ای

از لحنت فک کردم این قضیه واسه سالها پیشه و تو الان ۵۰ ساله و مجردی😁

این حسایی ک داری طبیعیه

کم کم کمرنگ میشه دیگه بهشون فکر نکن وقت   انرژی وو بذار رو پیشرفت خودت

پیشرفت درسی شخصیتی فکری ظاهری سلامتی هرچیزی 

پزشک عمومی

من دیگه قید ازدواج رو زدم و دیگه نمیخوام ازدواج کنم فقط اون تو فکرمه ک چرا مگه من چیم از اون کمتر بو ...

هیچیت کمتر یا بیشتر نبوده دوست عزیز، فقط نشده دیگه! واقعا به همین راحتی! چرا دنبال ایراد توی خودت میگردی؟ من کلا یک دونه دوست پسری داشتم که عاشق هم بودیم و حالا اتفاقاتی افتاد من جدا شدم ازش و کات کردم و یکی دو سال بعد با یه خانمی ازدواج کرد که همینطوری نگاه کنی از هیچ نظر مثل من نبود، نه سر و شکل، نه موقعیت، نه هیچی (الان بگم پایین تر بود اینجا آدمو پاره میکنن) منظور اینکه نشد دیگه! نتونستیم!!! 

🚫☠️لطفا درخواست دوستی ندید👻🚫
عزیزم با کمال احترام راستش من خوشم نمیاد کسی تو تاپیکم درباره یچیز دیگه حرف بزنه و بنظرم زشته و خودم ...

ببخشید عزیزم

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   
خب قسمت هم نبودین یا شاید تو اشتباهی اونو کیس ازدواج دیدی همچین ادمی ک اینکارو کرده مناسب زندگی نی ...

۱۴ سالگی عاشقش بودم ۱۶ تا ۲۰ سالگی رل بودیم الان ۲۲ سالمه 

من نمیگم دیگه هیچوقت خاستگار ندارم و فلان 

میگم من فقط اونو میخواستم ک نشد ۴ سال عمرمو به پاش ریختم هیچی نداشت من بودم وقتی ب جایی رسید و پولدار شد دخترعموش مخشو زد البته ک تقصیر از دختر عموش نبوده خودش بی وفا بود ولی وقتی کسی ک ۴ سال از بچگی و نوجوونیم براش گزاشتم این کار کرد دیگه کس دیگه چ ارزشی داره