2777
2789
عنوان

امشب اخرین شبی هست ک توخونمون هستم

678 بازدید | 11 پست

قراره برم برای همیشه

نمیدونم چی در ارنتظارمه ...مرگ زندان ..تیمارستان

فقط اینع ک امشب من خانوادمو ب خاک میسپارم و میرم ...شرایط خانوادگی ب شدت بدی دارم موضوعم خیلی پیچیدس تو تاپیکام هست ...همه لباسامو جمع کردم ک برم خانوادم منو کشتن و نابودم کردن اون مرتیک ک متاسفانه اسمش پدره زندگی منو نابود کرد قرار برم خونه خاهر دوس پسرم تا بتونیم بدون رضایت پدر عقد کنیم هر چن ماه مونده صبر میکنیم اگر نشد این ازدواج بعد از یکی دوماه میرم بهزیستی

از طریق دادگاه نمیتونیم 

میخام ازدواج کنم نمیاد رضایت بده قبلا هم بخاطره تعرض و ازارای پدرم خاستم برم بهزیستی ولی نرفتم 

از امشب ب بعد زندگیم خیلی تغییر خواهد کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر تاپیکات عجیب بود

دوبار هم نوشتی فرار کردی با دوس پسرت که، بعد نوشته بودی پدرم رضایت داده، نظرش عوض شد؟ 

میکاپ برای عقدم پرسیده بودی

به هرحال امیدوارم هرکار میکنی بهترین کار باشه و خوشبخت باشی🤍

نمیدونم کجایی نمیدونم حالت چطوره

همیشه تاپیکات رو میخوندم 

همه تاپیکات با کاربری های دیگه ات....

چندین بار اومدم سراغ کاربریت اما خبری ازت نیست.. نگرانتم... امیدوارم حالت خوب باشه

با اینکه حتی یکبارم ندیدمت اما بفکرتم و امیدوارم بهترینها برات اتفاق بیوفته🌱

ممنونم ک بفکرم بودی عزیزم من خوبم 

عزیزم تاپیک های کاربری جدیدت رو خوندم

اولا که عکست رو دیدم ماشالله خیلی ناز و خوشگلی قدر خودتو بدون و بنظرم بینیت مشکلی نداره و خیلیم به صورتت میاد ولی بازم تصمیم با خودته 

دوما اینکه خیلی درکت میکنم منم مثل خودت خیلی دختر ساده و بی شیله پیله بودم جلوی خانواده همسرم همه چیزو میگفتم و دردسر میشد ولی بعدا دیگه باتجربه شدم 

اصلا اصلا از خانواده همسرت توقع خوبی نداشته باش مخصوصا مادرشوهر و خواهرشوهر! هیچکس ندیدم از اذیت های خانواده شوهر در امان باشه پس بخاطر اونا زندگیت رو خراب نکن فقط دوری کن و جوابی ام نده یمدت بگذره کم کم خوب میشن

اگه نامزدت خودش خوبه اصلا بخاطر خانواده اش زندگیت رو خراب نکن، انشالله با همسرت زندگی خوبی میسازین