2777
2789
عنوان

بجه ها به سوال مهممم دارم

303 بازدید | 24 پست

شما هاییی ک ازمون گزینه دو یا قلم چی میدبد چجوری تحیلیل مبکنیپ و اینگنه من ۳تا ازمون تحلیل نشده دارم و امروز یکی دیگ داددم فقط ازمون امروز تحیلیل کنم و از این به بعد همه ازمونا رو تحیلیل کنم خوبه یا نه لژفا همیگی شرکت کنیپ

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از همین یکیه شروع کن قبلیارو بزار زمانی وقت داشته باشی سوالارو بیار یبار دیگه حل کن اگه باز اشتباه حل کردی از روی جواب بخون نکتشو یه جا بنویس دوباره سوالو حل کن 

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜

یعنی قبلی ها نیاز به تحلیل نداره 

خب وقتی هر ازمونی میدی تحلیل میکنی دیگه قبلی نمیمونه

اگر تحلیل نکرده داری برو بکن(یکی نیست به خودم بگه😂) 

تو خود سایت سوالایی که اشتباه زدی و نزدی رو راه حل هاش رو می یاره

اگر حضوری ازمون میدی جلو هر سوال راه حلشو بنویس بعدا خواستی بخونی راحت باشی

کانالهای یوتیوب و تلگرام هم ازمون هارو تحلیل میکنن، اگرم میخوای ویدیویی ببینی سرچ کن

از همین یکیه شروع کن قبلیارو بزار زمانی وقت داشته باشی سوالارو بیار یبار دیگه حل کن اگه باز اشتباه ح ...

اهان ممنون پس مثلا یه صفحه یه صفحه حل کنم و بعدش تحلیل 

خب وقتی هر ازمونی میدی تحلیل میکنی دیگه قبلی نمیمونه اگر تحلیل نکرده داری برو بکن(یکی نیست به خودم ...

اره حظوری میدم اخه  من  اگ انلاین باشه تقلب میکنم دست خودم نیست

خب وقتی هر ازمونی میدی تحلیل میکنی دیگه قبلی نمیمونه اگر تحلیل نکرده داری برو بکن(یکی نیست به خودم ...

ازمون گزینه دو حل میکننن؟ 

اهان ممنون پس مثلا یه صفحه یه صفحه حل کنم و بعدش تحلیل 

آره اینجوری هم میتونی 

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜

اره حظوری میدم اخه  من  اگ انلاین باشه تقلب میکنم دست خودم نیست

من امروز نتونستم برم انلاین دادم

ولی سوال خاصی نداشت که بشه تقلب کرد

زیست چرا

ولی بقیش باید درسو بلد باشی وگرنه تقلبم کار ساز نیست

انقدر پخش سوالای موسسه ها زیاده که حضوری و انلاین نداره فقط بستگی به طرف داره

من امروز نتونستم برم انلاین دادم ولی سوال خاصی نداشت که بشه تقلب کرد زیست چرا ولی بقیش باید درسو ...

اره ولی خب خوب نیست من حضوری میدم و دفترچه هارو دارم و راحتم شما گزینه دو میرین

اره ولی خب خوب نیست من حضوری میدم و دفترچه هارو دارم و راحتم شما گزینه دو میرین

منم مشکل همینه که دفترچه ندارم اینبار رو ولی خب میرم چاپ میکنم که همرو با هم داشته باشم

بله گزینه دو میرم