2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم

164 بازدید | 19 پست

پسرم نزدیک پنج سالشه،اگه به حرفی که میخواد گوش ندیم یا چیزی که میخواد براش نخریم گریه های خیلی شدید میکنه و منو هر جا که باشیم میزنه،مثلا جایی مهمونی باشیم دائم میاد تو گوشم میگه بگو بچه شون با من بازی کنه اگه نیاد گریه میکنه و منو میزنه نمی‌دونم چیکار کنم  ،منم خیلی باهاش مهربونم هم من هم شوهرم،رابطه ی منو همسرم هم خیلی با هم خوبه که فکر نکنید تو خونمون بحث و دعوا باشه،به نظر شما باید چیکار کنم،کسی همچین تجربه ای داشته؟ 

روانشناس و مشاوره بهترین راه حل 

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب هرچی خواسته با گریه فراهم شده یه بار جلوش کم نیار مقاومت کن خوب میشه

وقتی جایی مهمونی هستیم یا مهمون دارم واقعا نمیتونم مقاومت کنم،چون خیلی گریه میکنه با صدای بلند و میاد منو میزنه،بخاطر همین به حرفش گوش میدم که آبرو ریزی نشه

نه اینکه بزنیش نه بزار گریه کنه وقتی هم میزنه شمارو دستاشو محکم بگیر بگو نباید بزنی

بارها اینکارو کردم،و واقعا چند بار عصبی شدم و بلند سرش داد زدم اما فایده نداره،گاهی وقتا فکر میکنم شاید نباید زیاد با بچه ها مهربون بود

بارها اینکارو کردم،و واقعا چند بار عصبی شدم و بلند سرش داد زدم اما فایده نداره،گاهی وقتا فکر میکنم ش ...

نه اتفاقا خیلی خوبه که مهربان بود داد نزن حتی وقتی عصبی میشی  میتونی تواین لحظه حواسشو پرت جایی دیگه کنی

خدایا شکرت😘😘

وقتی خواست بزنتت دستش رو بگیر و اصلاااا دیگه اجازه این کار رو بهش نده که بزنتت و بگو بخوای مامان رو بزنی ، مجبور میشم بندازمت تو اتاقت تا تنبیه بشی و اگه مقاومت کرد حتماااا این کار رو بکن و نزار زورش رو به رخت بکشهه  ،،،چون براش عادت شده این کار و باید از سرش بندازی،

بعد گریه کردنی و جیغ زدنی اصلاااا بهش محل نده و خیلیی عادی کارات رو انجام بده و انگار نمیبینیش و اصلاااا  سعی نکن وقتی داره گریه میکنه ،بری طرفش و نازش رو بخری یا چیزی که میخواد رو بهش بدی،،، بزار بفهمهه با گریه به جاییی نخواهد رسید

حتنااا هم براش تنبیه و تشویق در نطر بگیر،تنبیه میتونه پنج دقیقه تنهایی تو اتاق موندن یا گرفتن اسباب بازی و گوشی و ... باشه

تشویقم میتونه پارک و بازی یا بازی با گوشی و .. باشهه و وقتی اروم شد گریه اش بگو اگه بازم تکرار کنی مثلا دیگه بهت گوشی نمیدم و سرسختتت هم جلوش وایسا،یا بگو افرین امروز پسر خوبی بودی و گریه نکردی ،جایزه ات اینه مثلا برات بستنی بخرم و....

سختههه و باید صبر و تحمل داشته باشی اما خیلی خوب جواب میده

دلتم موقع گریه کردن بهش نسوزه ،با گریه کردن چیزیش نمیشخهه

خوب ببینین نقطه ضعف شمارو میدونه تو مهمونی این کارو میکنه فقط؟

آره بیشتر وقتی کسی هست،یا مهمونی هستیم، چند بار خونه مادرشوهرم چنگ انداخته رو صورتم و صورتمو زخمی کرده،منم واقعا از رفتاراش خجالت میکشم و از رو اجبار حرفشو گوش میدم،اما وقتی من میخوابم میاد  بوسم میکنه و میگه مامان ببخشید ،من چند بار از خواب بیدار شدم و متوجه شدم،دلم برا خودشم میسوزه،که چرا انقدر عصبی

وقتی خواست بزنتت دستش رو بگیر و اصلاااا دیگه اجازه این کار رو بهش نده که بزنتت و بگو بخوای مامان رو ...

حرفات واقعا درسته،باید یه بار تنبیه ش کنم،اصلا دلم نمیاد تنبیه ش کنم،اما همسرم یه بار پنج دقیقه گذاشت تو اتاق خودش در رو روش بست،انقدر گریه کرده بود که دلم براش سوخت خودم آوردمش بیرون

اگه شده وقتی مهمانی هستی این کارو کردی اونجا رو ترک کنی وبگی باید بریم خونه به خاطر اینکه داری ادیت ...

چند بار لباسشو برداشتم و گفتم باید بریم چون بچه ای که داد بزنه نباید بره مهمونی اما عصبی تر میشه،واقعا کلافه و درمونده میشم،چون بیشتر از رفتارش خجالت میکشم و باورت میشه دیگه دوست ندارم جایی برم