2777
2789

یبار پیاماشو دیدم نشون دختر عموش دادم اول انکار کرد بعد کا گفتم نشون خونوادت میدم گفت از همه جا مسدودش میکنم حتی نشونم داده بود کا مسدود کرده من اونقد باهاش خوب برخورد کردم حتی روم نمیشد بهش چیزی بگم فقط گفتم بخاطر سن کمت ایندفعه نیبخشمت اینستای شوهرمو رمزشو دارم نمیدونستن دیدم صب پیام داده واتساپو حذف کردم وگرنه آزادت میکردم دختر عموش خوشگله و ۲۰ سالشه شوهرم ۴۰ سالشه دفعه قبلی میگفت مث داداشمه گفتم مث داداشته اینجوری میخوای ازش پول بکشی الان نمیدونم یهش چی بگم هر بارم به شوهرم مبگم میگه مست بودم تو حال خودم نبودم عذر بدتر از گناه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم این سری به خانواده اش میگفتم
یا به پدر و مادر همسرم
چون یه سری با خودش صحبت کردی...وقتی حرف گوش نکرده...
اهااا
شماا با گوشی همسرتون از همه جا بلاکش کنین
این بهتره بنظرم

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
حتما خانواده اون دختر رو در جریان بزار وگر ن زندگیت رو هواس

دقیقا چه معنی میده ب مرد متاهل پیام بدی پول بخوای

بره بگه دختر گدا هرزتونووجمع کنین

تهدیدشون کن ک شکایتم میکنی از دخترشون

هر آنچه که ذهن بتواند به آن فکر کند!قابل دست یافتن است🤍🌻

شوهرتم مقصره چرا چیزی بهش نمیگی

بعدش اولین بار بخشیدیش

الان برو دم خونشون پیش پدرمادرش رسواش کن چ دلیلی داره آدم ب ی مرد متاهل پیام بده

ای ک با کیش رخت مات شده زندگی ام🫰                      من ک سرباز توام،شاه دلم میمانی؟🌾🍂            

ببر ب خانوادش نشون بده این سوال داره؟بگو دختر هرزتونو جمع کنین ک نیاد دو یساط زندگی مردم چادر بزنه

اتفاقا میشه گاو پیشونی سفید

با مادر شوهرت مشورت کن و بگو اون باهاشون در میون بزاره

خدایا! شاکرم که منو لایق مادر شدن دونستی🌸🤲🤰