2777
2789
عنوان

راننده بی ادب

121 بازدید | 6 پست

یک راننده اسنپی مدام بهم زنگ میزنه و پیام میده یک روز بم زنگ میزد پشت سر هم و برا همین برداشتم هر کس رو شمارت زنگ زد جواب نده بعد یک اقا زنگ زد فحش میداد و یک خانوم زنگ زد میگفت دوس دخترشم اخر هم نفهمیدم چی شد و گفتم شکایت میکنم بخاطر مزاحمت تلفنی 

نمیدونم چون دیدم مزاحمه یادمه بهش پیام دادم که دوست پسر دارم برو و بعد این پیام بقیه بم زنگ زدن 

این راننده تا الان با ده تا خط مزاحمم شده 

چجوری گزارش این اسنپی مزاحم رو بدم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تماس امن رو چحور فعال کنم

برو برنامه اسنپ تنظیمات زده تماس امن اونو‌ فعال کن 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

حالا مطمئن هستی که کار اونه ؟

هیچکس بخاطر یه نفر که گفته دوس پسر هم داره این کارو نمیکنه که شغلشو از دست بده

من الان چند ساله با اسنپ میرم اینور اونور خدایی تاحالا هیچکس مزاحمم نشده

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫